Jurek Bemanning

Supply Chain Controller, Stenkullen

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi dig som vill ta dig an ett spännande konsultuppdrag som Supply Chain Controller om minst 7 månader på ett expansivt företag i Stenkullen.

I rollen som Supply Chain Controller kommer du att ingå i kundens Supply Chain team och tillsammans med dina kollegor ta hand om analyser, uppföljningar och driva förändringsarbete av tillexempel lagernivåer, prognoser och leveranseffektivitet. Du kommer att rapportera till företagets Supply Chain manager.

Du kommer bland annat att ansvara för att kontinuerligt följa upp tillgängligheten på kundens produktsortiment, arbeta för en optimerad lageromsättning, bidra med lösningar och processer i olika förbättringsprojekt, antingen som projektdeltagare eller projektledare samt utföra analyser kring produkter.

Arbetet innehåller även mycket internationella kontakter med medarbetare inom hela organisationen såsom olika funktioner inom marknad, produktion, sälj, ekonomi och inköp.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom Supply Chain, gärna med erfarenhet av att driva lageroptimering samt förändringsarbete. Vi ser att du tidigare har arbetat med att göra djupgående analyser. Förutom ovan nämna kompetenser krävs att du har mycket goda kunskaper i Excel och av att ha arbetat i affärssystem, gärna SAP. Du talar och skriver flytande svenska, engelska och det är en fördel om du kan Tyska, vi ser som en fördel att du arbetat i internationella miljöer tidigare.

Utbildningskrav
Vi ser gärna att du har en Master/Civilingenjörsutbildning i Industriell ekonomi, maskinteknik eller liknande där du erhållit erfarenhet av logistik, produktion och ekonomi.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll med mycket utvecklingsmöjligheter på ett expansivt företag beläget i trevliga lokaler i Stenkullen. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag om minst 7 månader. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område:
Lerum
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Lerum


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Supply Chain Controller, Stenkullen