Jurek

Suomenkielinen ja rakastatko liikuntaa? Finsktalande kundsupport

Arbetsbeskrivning

Som kundsupport på deltid kommer din främsta uppgift vara att ge företagets kunder den bästa serviceupplevelsen. Du kommer främst att hantera inkommande kundärenden via telefon och mail samt planera och koordinera resurser kopplade till leverans av nya produkter samt förebyggande service och reparation på befintliga produkter. 

 

Du kommer att bli del av ett internationellt team på åtta personer och vara placerad på företagets kontor norr om Stockholm.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll inom kundsupport och som har ett genuint intresse för träning och hälsa! Du behärskar både finska, svenska och engelska obehindrat.

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper där det viktigaste för oss är att du har en positiv grundinställning – och älskar att ge service! Du har ett högt engagemang, starkt personligt driv och arbetar strukturerat och metodiskt. Vidare är du ansvarstagande och lösningsorienterad.

 

 

Du erbjuds

En roligt och varierande tjänst på inledningsvis 50% men möjlighet att gå upp till heltid på sikt.

 

Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du kommer vara anställd på Jurek men arbeta hos vår kund. Detta är ett konsultuppdrag som inledningsvis sträcker sig till april 2021, med chans till förlängning. Förväntat startdatum är i januari 2021.Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

 

Vi intervjuar löpande efter nyårshelgen så skicka in din ansökan redan idag på www.jurek.se 

 

 

Om verksamheten

Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

 

Sökord: Kundservice, Kundsupport, Service, Kundservicemedarbetare, Kundmottagare, first Line, Support, Back Office, Costumer Service Specialist, Kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare, Logistik, Planering, Planner, Finska, Finland, Finsktalande.

 

Område: Solna

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 23 december

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Suomenkielinen ja rakastatko liikuntaa? Finsktalande kundsupport