Jurek Bemanning

Studiefrämjandet söker löneadministratör under sommaren 2019

Är du en strukturerad, självgående och serviceinriktad löneadministratör som har erfarenhet av Agda? Är du tillgänglig i sommar för ett kortare uppdrag? Då är det dig vi söker!


Arbetsbeskrivning

Vi söker en löneadministratör till Studiefrämjandets riksförbund. Uppdraget förväntas pågå under sommaren 2019 – med start i slutet av juni till slutet av augusti.

Som löneadministratör hos Studiefrämjandet har du eget ansvar för lönekörningarna tillsammans med dina kollegor. Tillsammans med tre andra kollegor kommer ni att ansvara över lönekörningen för flera juridiska enheter och hantera cirka 1200 löner (tjänstemän, förtroendevalda och cirkelledare) per månad i systemet Agda.

Exempel på arbetsuppgifter är löneberedning, arbetsgivardeklaration, rekvirering av exempelvis lönebidrag, rapportering tjänstepension, bokföring av lön i Visma Control, utfärdande av arbetsgivarintyg, tolkning kollektivavtal mm. Du kommer i din roll även ha kontakt med externa parter som Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Collectum och Försäkringskassan.


Vem är du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av hela löneprocessen från ax till limpa, och känner dig trygg i området. Du har gedigen kunskap om aktuella lagar och regler och har arbetat i systemet Agda tidigare. Rollen innebär även en del dialog med chefer och medarbetare i organisationen, så det är ett viktigt att du har en god pedagogisk förmåga.

Du är serviceinriktad och konsultativ i din roll samtidigt som du är strukturerad och noggrann. Du är självgående och hugger tag där det behövs. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska i tal och skrift.

Vi välkomnar även underkonsulter att söka denna tjänst!


Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du är anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbetar hos vår kund. Uppdraget är med start i slutet av juni t.o.m. augusti 2019. Beroende av din senioritet kan uppdraget vara på både del- och heltid. Studiefrämjandet sitter i trevliga lokaler vid Hornstull, och det finns möjlighet att arbeta hemifrån vid behov.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se.


Om verksamheten

Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud av studiecirklar, utbildningar, kulturarrangemang och föreläsningar. Varje år samlas över 200 000 deltagare i deras studiecirklar och kurser. De är ett partipolitiskt och religiöst obundet studieförbund som är grundad på 19 medlemsorganisationer och deras demokratiska inflytande. Med en särskild inriktning mot ökad kunskap om natur, djur, miljö och kultur - arbetar de aktivt med hållbar utveckling.

 
Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 1 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 april

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Studiefrämjandet söker löneadministratör under sommaren 2019