Jurek

Studerande ekonomiassistent till bolag i Sundbyberg

Arbetsbeskrivning

Till vår kund i Sundbyberg söker vi dig som studerar på universitet och som fördelaktigen är i mitten/andra termin av dina studier. I din roll som ekonomiassistent kommer du stötta befintlig personal med uppgifter främst kopplat till kund- och leverantörsreskontra. Vidare kommer du även hantera frågor från kunder, leverantörer samt från verksamheten. Du ingår i ett ekonomiteam på 15 personer och du rapporterar till Teamleader för kund- och leverantörsreskontra.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Kundreskontra

• Leverantörsreskontra

• Avtalshantering

• Hantera frågor från kunder och leverantörer

• Agera stöd åt verksamheten

• Delaktig i diverse interna projekt

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som läser ekonomi på universitet och vill kombinera dina studier med extrajobb under terminen samt heltidsarbete under sommaren. Du ges möjligheten att arbeta i ett sammansvetsat ekonomiteam som sitter i fina lokaler i Sundbyberg. Du kommer få arbeta brett med företagets ekonomi och få värdefull och meriterande erfarenhet inför en framtid inom ekonomi. Har du tidigare erfarenhet från rollen som ekonomiassistent och SAP kommer vi se det som meritande men inget krav. För att lyckas i rollen är du en lagspelare som förstår vikten av samarbete då du jobbar nära dina kollegor samt mot övriga organisationen. Vidare är du en god relationsbyggare, noggrann, strukturerad och nyfiken. Du behärskar svenska och engelska flytande, i både tal och skrift och har goda kunskaper i Officepaketet specifikt Excel.

 

 

Du erbjuds:

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start i mitten på maj och som förväntas fortlöpa till årsskiftet 2022 men med god chans till förlängning. Kunden har sitt kontor beläget i nära anslutning till tunnelbana, bussar och pendeltåg i centrala Sundbyberg. Tjänsten är förlagd på 8–20 timmar per vecka under terminen samt heltid under sommarperioder/ lov då ordinarie personal är ledig. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Deltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Studerande ekonomiassistent till bolag i Sundbyberg