Jurek

Studenter inom ekonomi och juridik sökes för sommararbete

Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som studerar ekonomi och juridik för uppdrag under sommaren. Det är mycket meriterande med tidigare erfarenhet av arbetsuppgifterna, men även teoretisk utbildning med annan praktisk erfarenhet är meriterande. Som person har du viljan och förmågan att lära dig nya arbetsuppgifter snabbt. Vidare är du flexibel, prestigelös, noggrann och samarbetsvillig samt är serviceinriktad. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser att du behärskar Officepaketet väl, med tonvikt på Excel. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

 

 

Du erbjuds

Ett spännande sommaruppdrag hos någon av våra kunder. Arbetsuppgifterna varierar beroende på kund och uppdrag. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

 

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Intervjuer sker löpande!

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Område: Malmö

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 14 april

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Studenter inom ekonomi och juridik sökes för sommararbete