Jurek Bemanning

Student till BMW Alphabet Fleet Services

Vill du vara en del av Europas mest expansiva billeasingföretag, Alphabet Fleet Services? Alphabet Fleet Services, en del av BMW Group, söker nu en Fleet Advisor inom Customer Services till deras team i Sverige!

Du kommer att vara en del av ett roligt, opretentiöst och högpresterande lag, där du erbjuds en arbetsplats med ett starkt varumärke och en intressant och krävande roll i ett internationellt företag. Vi ställer stora krav men erbjuder också mycket i gengäld.

Vi söker en student som kommer att tillhöra den operativa avdelningen hos Alphabet Fleet Services. Tillsammans bidrar du till att skapa en premiumupplevelse till våra kunder. Teamet jobbar effektivt och utför bedömningarna med kundens bästa i fokus. Arbetsuppgifterna överlappar varandra och erbjuder en rolig och omväxlande miljö.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Öppna och sortera den dagliga inkommande posten och ansvara för att distribuera den vidare internt eller digitalt i CRM-, samt dokumenthanteringssystem
  • Ha kontakt med förare och företagskunder via mail (utskick av information till nya förare, besiktning eller serviceåtgärd)
  • Bygga och upprätthålla bra relationer till Alphabets kunder
  • Ständigt försöka optimera och förbättra kundupplevelsen
  • Dela och utveckla passionen för Alphabet såväl internt och externt

Andra förekommande arbetsuppgifter kan vara att behandla inkommande fakturor för vidarefakturering och justera vissa krediteringar. Samt även administrera delar av kontrakt.

Verksamheten är belägen i moderna lokaler i Sollentuna och du kommer att rapportera till ansvarig Team Leader.

Vem är du?
Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet/högskola. För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du har minst 1,5 år kvar av dina studier. Som person är du driven, nyfiken och inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs. Vi ser även att du är lösningsorienterad, strukturerad och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat och är en van användare av MSOffice.

Då rollen innebär ett brett spektrum av uppgifter är det viktigt att du är flexibel och anpassar dig efter växlande tempo. Du gillar att det kommer in oväntade arbetsuppgifter samt kan hantera många av dem samtidigt. Du har tålamod till att förstå helheten för att sedan kunna ta dig an mer komplexa arbetsuppgifter.

Du erbjuds
Vill du jobba i ett härligt team, ett starkt varumärke och kanske även har ett billintresse så är detta något för dig. Du får jobba med kända produkter i en roll som innefattar problemlösning, ekonomi, kundservice samt säljstöd! Du kommer till ett starkt team som är ambitiöst, stolt och prestigelöst. Behovet varierar från 2-4 dagar i veckan till heltid under sommarperioder eller annan ledighet.

Du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos Alphabet, en del av BMW Group. Uppdraget löper tillsvidare och är en timanställning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Petronella Wilse på 0707-757669 mail: petronella.wilse@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 

Område:
Sollentuna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Student till BMW Alphabet Fleet Services