Jurek Bemanning

Student som vill arbeta extra inom administration / ekonomi

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Vårt uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en student som vill arbeta extra med administration och en del redovisning och även lite "lightare" arbetsuppgifter och som hade tyckt det vore roligt att få arbeta på ett företag med välkänt varumärke!

Vem är du?
Vi söker dig som är student som har möjlighet att arbeta några timmar i veckan, cirka 20 %. Arbetstiden lägger du upp tillsammans med kunden som har förståelse för att du studerar vilket innebär att tiderna kan variera från vecka till vecka. Dock är kravet att det är under kontorstid. Som person bör du vara ung i sinnet, pigg, extrovert och inte rädd för att "kavla upp ärmarna" Du bör ha god datavana och kunskaper i Windows- och Officepaketet.

En spännande tjänst i en organisation där det händer mycket, högt tempo och med trevliga medarbetare. Tjänsten är ett konsultuppdrag som pågår tillsvidare - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuer löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se Ansök på www.jurek.se

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Karin Thorstensson

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 14 december . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 14 november

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Student som vill arbeta extra inom administration / ekonomi