Jurek

Student med ekonomibakgrund sökes till arkitektbyrå

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en student med ekonomibakgrund till kortare uppdrag på totalt 120 timmar. Du kommer att hjälpa till att sammanställa data kopplat till bolagets klimatpåverkan. Förutom detta kommer även dina arbetsuppgifter att innefatta:

 

• Inhämta data från olika system

• Kontakta kollegor i organisationen för att sammanställa data

• Granska kvitton för uträkning av klimatpåverkan

• Sammanställa data och skapa rapporter

• Analysera resultat i Excel

 

Vem är du?

Vi söker dig som studerar och kanske har du jobbat på en ekonomiavdelning eller sysslat med administrativa uppgifter och är van att hantera olika ekonomisystem. Du är en van användare i Excel samt goda systemkunskaper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som ser möjligheter och glädje i mötet mellan människor och har ett genuint intresse av att skapa goda kundupplevelser och leverera excellent service. Som person är du självgående, lösningsorienterad och kommer med egna förslag och idéer. Vidare är du serviceinriktad, kommunikativ, noggrann samt trivs med att jobba i team. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Meriterande om du tidigare arbetat i ekonomisystemet Maconomy samt har ett intresse för miljöfrågor. 

 

Du erbjuds:

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start omgående och som förväntas fortlöpa till mitten av januari 2023. Du kommer kunna lägga upp ditt arbete relativt självständigt. Kunden sitter i Slussen men det finns möjlighet att arbeta 100 % på distans om man föredrar det. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se eller Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 november

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Student med ekonomibakgrund sökes till arkitektbyrå