Jurek

Student inom ekonomi till Jurek Rekrytering och Bemanning

Arbetsbeskrivning

Vi på Jurek Rekrytering & Bemanning AB söker dig som studerar ekonomi på universitet och som vill utvecklas inom redovisning. Du kommer främst jobba med ett av våra dotterbolag som är verksamma inom eventbranschen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara fokuserade mot leverantörsreskontra. Det kan även tänkas att du vid behov kommer stötta övriga ekonomifunktionen vid fakturering samt fakturaadministration. Du kommer främst fokusera på Life Event som är ett av Jureks dotterbolag.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Ansvara för leverantörsreskontran

• Boka bank

• Fakturering

• Övriga administrativa uppgifter

 

Du har ett nära samarbete med bolagets Redovisningsansvarige och rapporterar till Head of Group Accounting.

 

Vem är du

Till denna tjänst söker vi dig som idag studerar ekonomi på universitet och som önskar utveckla dig inom redovisning. Vi ser med fördel att du har erfarenhet från rollen som ekonomiassistent alternativt erfarenhet från administrativa roller. Du har hög systemförståelse och mycket goda kunskaper i Office-paketet. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift då du har mycket kontakt med såväl interna medarbetare som kunder och leverantörer. Som person är du prestigelös, nyfiken, flexibel och har en god förmåga att planera ditt arbete. Du är även en god lagspelare med stor ansvarskänsla samtidigt som du trivs med självständigt arbete. Vi är en koncern med stark entreprenöriell anda varför du bör trivas i en miljö med högt i tak, snabba beslutsvägar och dedikerade kollegor.

 

Du erbjuds

En utvecklande, utmanade och rolig tjänst i en organisation med driv och engagemang. Du kan komma att bli involverad i andra av koncernens bolag som verkar inom vitt skilda branscher. Tjänsten är förlagt delvis på distans och delvis på vårt kontor. Vi ser med fördel att du kan jobba ca 2h varje dag under kontorstid. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter att lägga till flera ansvarsområden för att du ska fortsätta utvecklas inom redovisning. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city.

 

Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Vi ser gärna en omgående start alternativt enligt överenskommelse.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om verksamheten

Koncernen, som består av totalt fjorton bolag, drivs i en entreprenöriell anda. Flera framgångsrika bolag såsom Jurek Rekrytering & Bemanning AB, ID. Entity AB, Life Event Sweden AB och NO VI Resort AB ingår i koncernen. Jurek Rekrytering & Bemanning är koncernens största bolag. Bolaget bildades 2006 och har haft en stark tillväxt och inte mindre än sex gånger har bolaget utsetts till DI-gasell. Samtliga bolag i koncernen drivs av entreprenören Shervin Razani och koncernen omsätter runt 550 MSEK årligen. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vår ekonomiavdelning med en ekonomiassistent.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 november

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Student inom ekonomi till Jurek Rekrytering och Bemanning