Jurek Bemanning

Strukturerad ekonomiassistent/administratör till Sagax

Om Verksamheten

Sagax är ett fastighetsbolag med affärsidé att investera i kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Sagax fastighetsinnehav uppgick till 2 850 000 kvadratmeter fördelat på 512 fastigheter per 31 december 2018. Sagax är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.


Sagax bedriver verksamhet i Sverige, Finland, Frankrike och Nederländerna. Bolaget har 60 medarbetare varav 29 personer är anställda i Stockholm. Mer information finns på www.sagax.se.Arbetsbeskrivning

Sagax expanderar och vi söker nu en ekonomiassistent/administratör som vill bli en del av vårt team på ekonomiavdelningen. Du kommer att fungera som en länk mellan ekonomiavdelningen och fastighetsförvaltningen. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av:

 

  • Hyresadministration som omfattas av hyresavisering, kravhantering samt hantering av hyresinbetalningar
  • Behjälplig med hantering av hyresavtal och depositioner
  • Hantering av hyresgästfrågor och i förekommande fall kontakt med hyresgäster
  • Delaktig i e-fakturaprojekt, övrig digitalisering samt systemadministration
  • Vara ekonomiavdelningen behjälplig med arbetsuppgifter vanligen förekommande på en ekonomiavdelning såsom till exempel leverantörsreskontrahantering, leverantörsbetalningar.

 

Vem är du

Du bör ha eftergymnasial eller högskoleutbildning inom ekonomi. I denna rekrytering är det meriterande med erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning, men det är inget krav då det är främst de personliga egenskaperna som värdesätts. Du är bekant med Excel samt flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.

 

Som person är du prestigelös och flexibel med ett stort intresse av att vilja lära dig mer av fastighetsbranschen. Du är även en lyhörd person som tar tag i saker där det behövs. Har du dessutom en stark laganda och trivs med varierande arbetsuppgifter, så kan du passa bra in i ett växande bolag som präglas av en stark entreprenörsanda.

 

 

Du erbjuds

Sagax erbjuder en affärsdriven och kreativ miljö som kännetecknas av korta beslutsvägar. Kulturen på bolaget är entreprenöriell där alla hjälps åt för att nå gemensamma mål och visar ödmjukhet inför varandra. Bolaget har haft en hög tillväxt under många år och fortsätter att expandera genom fastighetsförvärv. Du ges möjligheten att arbeta i en professionell organisation och erbjuds goda möjligheter att utvecklas personligt likväl som professionellt.

 

I den här rekryteringen samarbetar Sagax med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Marie Källström på tel. 070-751 9343. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Marie Källström

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 april

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Strukturerad ekonomiassistent/administratör till Sagax