Jurek Bemanning

Stillfront söker General Counsel

Stillfront är en snabbväxande global koncern inom spelutveckling med huvudkontor i Stockholm. Stillfront är noterade på Nasdaq First North Premier med ett börsvärde på 7,5 miljarder kronor. Stillfronts huvudmarknader är USA, Tyskland, MENA-regionen, Frankrike och Storbritannien. Organisk tillväxt och noggrant utvalda och genomförda förvärv utgör vår tillväxtstrategi och våra 650 medarbetare trivs i en organisation som präglas av entreprenörsanda.

För att stödja vår tillväxt söker vi nu en General Counsel. Du erbjuds en central och utmanande roll i vårt snabbväxande och dynamiska företag där rätt person har en unik möjlighet att utvecklas i takt med bolaget.


Arbetsbeskrivning

Som vår General Counsel kommer du att ta ett övergripande ansvar för koncernens juridiska frågor med fokus på kapitalmarknadsrätt, M&A, samt andra regulatoriska frågeställningar, såsom hantering av viss bolagsformalia och GDPR. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt, men i huvudsak arbeta tillsammans med bolagets CFO, M&A och IR-ansvariga. Du kommer rapportera direkt till VD och ingå i koncernens ledningsgrupp.


Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat 5 – 10 år på byrå. Har du dessutom erfarenhet som bolagsjurist är det en fördel. För att lyckas i rollen har du arbetat med kapitalmarknadsfrågor, företagsförvärv och finansiering. Du är trygg i affärsjuridiska frågor och har en stark vilja och driv att utvecklas inom nya områden. Du är en skicklig jurist som är van att arbeta både självständigt och i team, ta ansvar och fatta beslut. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav eftersom vi arbetar internationellt.

Som jurist är du affärsmässig och pragmatisk. Arbetet är stundom intensivt och kan omfatta både stora och små frågor vilket ställer krav på effektivitet, flexibilitet och prioriteringsförmåga. Som person är du prestigelös, van vid ett högt tempo och kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt.


Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Stillfront med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Helena Woodcock
0733-10 95 85Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 augusti

Kategorier : Chef & Ledning Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Stillfront söker General Counsel