Jurek

Stillfront söker bolagsjurist med fokus på dataskydd

Stillfront är en global koncern inom spelutveckling som grundades 2010 med huvudkontor i centrala Stockholm. Vi söker nu en bolagsjurist i en bred roll med inriktning mot dataskydd som delas mellan att stödja vårt huvudkontor och våra spelstudios runt om i världen. Är du rätt person får du en unik möjlighet att utvecklas i takt med bolaget.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist på Stillfront kommer du att stödja verksamheten inom framför allt dataskydd och även stötta organisationen med allehanda legal rådgivning, exempelvis inom områdena för kapitalmarknadsrätt, immaterialrätt och avtalsrätt. Vad gäller dataskydd kommer du att ansvara för att vidareutveckla och vidhålla den interna styrningen bland annat genom att löpande se över och uppdatera processer och styrdokument. Du kommer även hålla interna utbildningar gällande hantering av personuppgifter samt hantera externa förfrågningar såsom återkallande av samtycke, rätten att bli glömd och liknande rättigheter. Rollen innebär många kontaktytor både internt och externt såväl som i den svenska verksamheten som internationellt. Du kommer att samarbeta med många viktiga affärsområden, särskilt med våra specialister inom IT och data, för att säkerställa att dataskyddsfrågor övervägs i samband med nya projekt, produkter och initiativ.

 

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat 1 - 3 år på advokatbyrå, revisionsbyrå eller bolag och har erfarenhet från att arbeta med dataskyddsfrågor. Du är intresserad av teknik och IT och har förmåga att sätta dig in i och förstå olika dataflöden. Du gillar att utmanas, är nyfiken på att lära dig mer och har ett stort eget driv. Du är van att ta ansvar, arbeta självständigt och har erfarenhet av att arbeta i projekt. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav på grund av arbetets internationella prägel där koncernens arbetsspråk är engelska. Som jurist är du pragmatisk och har en förmåga att förklara juridiska aspekter för övriga delar av verksamheten. Arbetet är stundom intensivt och kan omfatta både stora och små frågor vilket ställer krav på effektivitet, flexibilitet och prioriteringsförmåga. Som person är du prestigelös, van vid ett högt tempo och kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Stillfront med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

 

Om verksamheten

Stillfront är en global koncern inom spelutveckling som grundades 2010 med huvudkontor i Stockholm. Vi utvecklar digitala spel för en bred spelarpublik och våra många spel används av mer än 60 miljoner människor varje månad. Stillfront fokuserar på tillväxtsynergier genom att koppla samman och stärka våra spelutvecklare över hela världen genom vår plattform Stillops. Vi är ett snabbväxande företag och en aktiv global strategisk förvärvare av såväl bolag som tillgångar. Våra över 1 500 anställda jobbar i en organisation där entreprenörsandan står i centrum. Stillfronts aktier (SF) är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Stillfront söker bolagsjurist med fokus på dataskydd