Jurek

Statistiker till kund inom offentlig sektor

Just nu söker vi en Statistiker till offentlig kund inom sjukvård och hälsa. Har du en avslutad högskoleutbildning inom statistik samt erfarenhet och kunskap om R programmering? Välkommen med en ansökan!

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta på center som bland annat fungerar som ett kunskapsstöd för personer i vården. Du kommer i denna tjänst att arbeta med kvalitetsregister och vara med att bygga interaktiva rapporter och kunna R programmering. Vidare ta fram data till bland annat forskare mm. 

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har följande;

• Avslutad högskoleutbildning inom statistik

• Du bör ha ett par års erfarenhet som statistiker eller liknande

• Kunskaper och erfarenhet om R programmering

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund med start så snart möjligt och löper minst ett år, med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning, alternativt vara underkonsult. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör Övrigt


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Statistiker till kund inom offentlig sektor