Jurek Bemanning

Spännande sommarjobb inom ekonomi!

Arbetsbeskrivning
Letar du efter ett meriterande sommarjobb och samtidigt vill tjäna ihop lite extra pengar? Vi söker nu ett flertal kandidater som vill få mer erfarenhet inom ekonomi och jobba extra under sommarmånaderna. Jurek jobbar med ett flertal spännande kunder som just nu har ett stort behov av drivna kandidater med stort intresse för ekonomins alla delar. Arbetsuppgifterna för rollen kan variera beroende på tjänst men kan vara alltifrån kund- och leverantörreskontra, in- och utbetalningar, löpande bokföring och attestering av fakturor.


Vi söker

Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för siffror samt har avslutade eller pågående studier inom ekonomi. Du som person är noggrann och strukturerad, självständig i ditt arbete och redo att hugga i där det behövs. Har du tidigare erfarenhet av liknande roller är det meriterande, men oavsett hur länge du varit i branschen är du varmt välkommen att söka!


Du erbjuds

Som konsult hos Jurek är vi måna om att hjälpa dig hitta nästa spännande karriärmöjlighet och vill alltid säkerhetsställa att du kommer till en arbetsplats som matchar dig och dina önskemål. Uppdragslängden och arbetsuppgifterna varierar beroende på kundens behov.

Vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande så skicka in din ansökan till oss redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Linnea Kjöllerström på linnea@jurek.se. Ansök på www.jurek.se.


Om företaget:

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
 

Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Linnéa KjöllerströmAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 5 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Spännande sommarjobb inom ekonomi!