Jurek Bemanning

Sommarpersonal sökes!

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.


Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som vill arbeta under sommaren och vara en del av vår uthyrningsverksamhet och arbeta ute hos våra kunder under månaderna maj till september. Vi söker främst personal till roller så som ekonomiassistent, administratör och receptionist, varav arbetsuppgifterna varierar beroende på roll.


Vem är du?
Du har antingen precis tagit studenten och har tidigare erfarenheter inom administration och service alternativt arbetat i någon av ovanstående roller tidigare och är intresserad av att arbeta under perioden maj till september.  Som person är du extremt serviceinriktad, driven och du ser vad som behöver göras. Du är noggrann och har sinne för ordning och reda. Att hjälpa till där det behövs är din grundinställning och du är prestigelös som person. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.


Du erbjuds?
Du erbjuds en bred och intressant roll med innehåll av service och administration. Du får chansen att arbeta prestigelöst med flera uppgifter. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder.

Vi kommer att gå igenom alla intresseanmälningar löpande och återkomma till de kandidater som har en matchande profil gentemot de olika uppdragen. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Talent Manager Elin Olofsson på elin.olofsson@jurek.se

Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: 
www.jurek.se.

Skicka in din ansökan redan idag då vi intervjuar löpande!
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Elin Olofsson
elin.olofsson@jurek.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 6 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Sommarpersonal sökes!