Jurek

Sökes: engagerad HR Koordinator till långsiktigt uppdrag!

Är du den i din arbetsgrupp som alltid har koll på allt? Den person man gärna vänder sig till för att få korrekt information? Blir du ofta beskriven som ordningsam, strukturerad och serviceinriktad? Har du dessutom några års erfarenhet av brett HR-arbete, vill ta nästa steg och lockas av en roll som innebär en stor variation och en bredd av ansvarsområden? Då kan det vara dig vi söker till rollen som HR Koordinator till vår kund i Solna.

 

 

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi just nu en HR Koordinator för ett långsiktigt uppdrag med start omgående. I rollen som HR Koordinator kommer du arbeta tätt tillsammans med tre HRBP:s och rapportera till HR chef. Du fungerar koordinerande och kommer stötta dina kollegor, chefer och medarbetare i samtliga förekommande HR-processer över året. Detta kan exempelvis innebära rekryteringsadministration, avtalsskrivning, rapportering av nyckeltal och systemadministration. Vid sidan av dina dagliga arbetsuppgifter kommer du vara delaktig i ett flertal projekt.

 

 

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har ett par års erfarenhet av HR-administration, sannolikt med en eftergymnasial utbildning inom PAO eller motsvarande i grunden. Som person är du ordningsam och strukturerad, med en stark känsla för service. Du är van att arbeta i roller som kräver att hantera flera parallella projekt, något du både trivs med och är bra på! Vidare söker du dig till en arbetskultur där du ges utrymme att ta eget ansvar och vara proaktiv. 

 

 

Du erbjuds

Här erbjuds du en bred roll inom HR, där du kommer ges stort utrymme att själv vara med och påverka. Du kommer få ta ett stort eget ansvar, med stor möjlighet till utveckling. Detta är ett konsultuppdrag på heltid via Jurek HR med start omgående och löpande fram till juni, med god chans till förlängning. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Sökord: HR, human resources, HR Koordinator, HR Coordinator, HR administrator, personaladministration

 

Område: Solna

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 26 januari

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Sökes: engagerad HR Koordinator till långsiktigt uppdrag!