Jurek Bemanning

Söker du en ny utmaning inom HR eller Administration?

På Jurek ser vi en fortsatt stark efterfrågan på personer inom HR och Administration och vill därför träffa dig som är redo för ett nytt steg i karriären! Har du arbetat inom Administration eller HR-området tidigare eller kanske precis avslutat dina studier inom liknande område? Funderar du på hur arbetsmarknaden ser ut just nu, vilka tjänster som finns och vill träffas för att etablera en kontakt och höra vilka roller vi har inom affärsområden? Då är du varmt välkommen att komma förbi för en kortare intervju den 23-24 april!

Du kommer att få möjlighet att träffa oss förutsättningslöst under en kortare intervju (ca 15 minuter).

När:
 Den 23 april mellan kl.14:00 - 17:30 och den 24 april kl.08:30- 13:00

Plats:
 Carlsgatan 3, 211 20 Malmö (Glasvasen)

Anmälan:
 Anmälan stänger vid midnatt den 21/4  och vi ser gärna att du förbokar en tid för intervju då platserna är begränsade. Ansök via länken nedan så återkommer vi med en tid till dig. Drop-in tider erbjuds i mån av tid.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en examen inom HR eller Administration alternativt arbetslivserfarenhet inom områdena sedan tidigare, eller läser ditt sista år på utbildningen. Vi har många roller på olika nivåer inom såväl privat som offentlig sektor.

Självklart lägger vi också stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är en prestigelös lagspelare med hög servicekänsla! Vidare är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.


Du erbjuds

Vi arbetar med både bemanning och direktrekryteringar. Antingen blir du anställd direkt hos kunden, eller genom oss som konsult. I båda fall erbjuds du möjlighet att arbeta med kvalificerad juridik i olika roller hos olika arbetsgivare. Du blir även en del av vårt interna nätverk och kan bli aktuell för andra intressanta tjänster i framtiden. Som konsult hos Jurek blir du en del av ett nytänkande och entreprenöriellt bolag som för fjärde året i rad vunnit en gasell!


Om oss

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsföretag med. Vi har drygt 300 medarbetare över våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och London. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom Juridik, Ekonomi, Management & HR och är etablerade samt har många intressanta tjänster i Stockholm, Göteborg och Malmö.
 

Område:

Malmö
Skåne län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Cecilia Wijkman
cecilia.wijkman@jurek.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 21 april . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 21 mars

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Söker du en ny utmaning inom HR eller Administration?