Jurek Bemanning

Söker du en inspirerande arbetsplats? Legal Assistant till Sobi

Företaget
Sobi™ är ett internationellt läkemedelsföretag inriktat sällsynta sjukdomar. Vårt uppdrag är att utveckla och tillhandahålla innovativa behandlingar och tjänster som ger patienter ett bättre liv. Produktportföljen fokuserar främst på hemofili, inflammationssjukdomar och genetiska sjukdomar. Sobi marknadsför även en portfölj med specialist- och särläkemedel på uppdrag av olika partnerföretag i Europa, Mellanöstern, Nordafrika och Ryssland. Sobi är en pionjär inom bioteknologi med stort kunnande inom produktion av biologiska läkemedel. Intäkterna uppgick 2016 till 5,2 miljarder kronor och antalet anställda var cirka 760. Aktien (STO:SOBI) är noterad på NASDAQ Stockholm. Ytterligare information finns på 
www.sobi.com.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att vara en del av ett team på 10 personer och rapportera direkt till General Counsel för Sobi. Du kommer att supportera General Counsel och teamet i det administrativa arbetet. Kontoret är belagt i fina lokaler i Solna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;
 - Contract management (insamling av avtal för påskrift, ansvar för underhåll och utveckling av den digitala hanteringen av avtal i databasen, elektronisk och fysisk arkivering, utbildning för användare. etc.) 
 - Underhåll av insiderförteckning (administration, inklusive insamling av namn, redigera och skicka noteringar och påminnelser, arkivering av listor för loggboken, etc.)
 - Resebokning, kostnadsrapportering, administrativa arbetsuppgifter inklusive redigering i word, excel och powerpoint
- Organisera avdelningsmöten i Sverige och utomlands
- Fakturahantering
- Assistera vid arkivering av bolagsdokumentation
- Förbereda brev och dokument, samla och analysera information
- Administrera mötesscheman för General Councel genom att planera och boka möten, konferenser, telefonmöten och resor
- Stötta General Counsel i budgetförberedelser och uppdateringar

Vi söker dig som
- Har en examen i Business Administration eller erhållit liknande från erfarenheter (arbetslivserfarenhet från en juridisk byrå ses som meriterande).
- Har god kommunikativ förmåga
- Talar och skriver flytande svenska och engelska
- Uttrycker dig väl i skrift och har erfarenhet av att skriva brev, sammanfattningar och rapporter
- Planerar din tid väl
- Har erfarenhet av resebokningar & logistik
- Har goda kunskaper i Microsoft Office, gärna väldigt goda i PowerPoint.
- Har erfarenhet från andra system så som IFS eller liknande ses som meriterande.

Vem är du? 
Du älskar administration och att ge topp support till dina medarbetare!Du är initiativrik, proaktiv och en doer! Du har en stark känsla av ansvar och jobbar mycket bra och effektivt självständigt som i team. Du har en positiv inställning, är serviceinriktad och en person som ser vad som behöver göras och får det gjort. Du är av en mycket flexibel karaktär, respektfull och med hög integritet och ambition. Du vet när det är bråttom, vad som behöver prioriteras och har en hög stresströskel.

Du erbjuds
Sobi erbjuder en tjänst på ett internationellt läkemedelsföretag som fokuserar på specialist- och särläkemedel som har målet att uppfylla de höga medicinska behoven hos sällsynta sjukdomspatienter och tillhandahålla rätt behandling och tjänster till dessa patienter. Våra anställda har bakgrunder inom varierade områden inom forskning, pharmaindustrin och den akademiska sfären. Du kommer att bli en del av ett expansivt bolag där du har chans att vara delaktig i företagets utveckling.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Om du har några frågor gällande tjänsten får du gärna kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi tar emot ansökningar via www.jurek.se.

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Monia Letmark

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Söker du en inspirerande arbetsplats? Legal Assistant till Sobi