Jurek Bemanning

Söker du deltidsjobb inom service/administration till hösten?

Arbetsbeskrivning
Trots att vi är mitt i sommaren så kommer det en härlig höst så småning om - och vad passar inte bättre då än att se sig om efter ett nytt, fräscht och spännande arbete inom administration? Just nu söker vi dig som har du jobbat i en koordinerande roll med många kontaktytor där fokus ligger på service och administrativa uppgifter. Beroende på uppdragsgivare så kan arbetsuppgifterna variera men det kan vara alltifrån mötesbokning, schemaläggning, ta emot kunder och klienter, vara behjälplig i olika ärenden och mycket mer. Oavsett hur länge du varit i branschen så är du varmt välkommen med din ansökan!

 

Denna annons riktar sig främst till dig som är ute efter ett extra- eller deltidsarbete under hösten 2019.

 

Vem söker vi?
Vi söker dig som har arbetat med administrativa arbetsuppgifter tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån servicebranschen eller arbetat i en koordinerande roll tidigare. Som person tror vi att du är framåt, social, noggrann och flexibel. Du ser vad som behövs göras och hjälper gärna till där det behövs. Du trivs med en varierande arbetsdag och gillar mötet med nya människor!

 

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete inom administration, service eller koordinering. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov.

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

 

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

 

Anställning: 
Visstid Deltid

 

Kontakt:
Julia Järvholm

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 5 september . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 6 augusti

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Söker du deltidsjobb inom service/administration till hösten?