Jurek

Social Media & Content Manager till Azets

Vi på Azets hjälper tusentals företag med deras ekonomi, lön och HR så kunderna kan fokusera på sin kärnverksamhet. Vi är inne i en spännande tillväxtresa och söker nu efter en Social Media & Content Manager till vår marknadsavdelning.

 

 

Rollen

Som Social Media & Content Manager har du en viktig roll i att bidra till vår försäljning genom att generera leads till vår säljorganisation.

 

I arbetsuppgifterna ingår:

• Ansvara för vår social media-strategi inklusive framtagning och administration av annonser.

• Sätta årsplaner för kundkommunikation i form av nyhetsbrev och webinars.

• Tillsammans med övriga marknadsorganisationen producera content t ex texter, videos, webinars, grafiskt material.

• Email marketing och marketing automation - utforma och distribuera nyhetsbrev och samt sätta upp automatiska flöden av emails.

 

 

Erfarenhet och personliga egenskaper 

Vi söker dig som har arbetat på en marknadsavdelning i ca 3-5 år med social media, digital annonsering, contentproduktion och email marketing. För att lyckas i rollen behöver du kunna arbeta med flera parallella uppgifter, vara noggrann med detaljerna och ta egna initiativ. Du behöver också vara duktig på kommunikation i skrift. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning.

 

 

Vi erbjuder

Azets erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där det händer mycket och där vi trivs tillsammans. Du får arbeta i en resultatinriktad marknadsfunktion som fokuserar på leadsgenerering. Du ingår i den svenska marknadsavdelningen om tre personer samt har även många marknadskollegor och specialister i koncernen som du samarbetar med. Placering kommer vara i våra fina lokaler i Solna Business Park. Vi arbetar enligt konceptet Smarter Working, vilket innebär att våra medarbetare har möjlighet att fördela arbetet mellan kontoret och hemmet. Tjänsten är en tillsvidareanställning. 

 

 

Din ansökan

I denna process samarbetar Azets med Jurek Marketing & Communication. Om du tycker rollen låter intressant och passar in på dig och din bakgrund, skicka då ditt CV och personliga brev via www.jurek.se. Vi kallar till intervju löpande. Vid frågor, vänligen kontakta Cajsa Malm, cajsa.malm@jurek.se, eller Martina Alexandersson, martina.alexandersson@jurek.se. Vi tar ej emot ansökningar via mejl

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Område: Solna

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kommunikation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Social Media & Content Manager till Azets