Jurek

Slättö söker en serviceminded Receptionist/Office Assistant

Vill du bli del av ett professionellt, entreprenöriellt, modernt och snabbväxande private-equity bolag och bidra med support och service i världsklass? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig.

 

Om rollen

Vi söker dig som trivs i en central funktion med ansvar för trivsel, funktion och administration på kontoret samt som verkligen är genuin i din inställning till service.

 

I tjänsten ingår allt från receptionsarbete, ansvar för konferensrummen, säkerställa att utrymmena på våra två våningsplan är representativa och att utrustning fungerar. Vidare ingår att ta emot och hand om våra externa gäster, fixa med luncher, frukostar eller AWs, hjälpa till med resebokningar och koordinera inför möten, göra beställningar till kontoret, överraska personalen med något trevligt och hjälpa till med det som behövs för stunden. I tjänsten ingår även en del lättare administrativa sysslor som inbindning av presentationer, arkivering, uppdatering av hemsida, ansvar för mobiltelefoni och enklare fakturahantering. Du samarbetar och har kontakt med leverantörer, medarbetare, kunder och parter som har med kontor och lokaler att göra.

 

Vem är du

Vi söker dig som blir vår "go to person", som gillar att ha många uppgifter av olika karaktär och arbeta såväl praktiskt som en del administrativt. Du är en stjärna på service och har en attityd och inställning som passar väl in i en funktion där det inte går att förutse hur din arbetsdag kommer se ut. Som person är du initiativrik, lyhörd och lösningsorienterad och du har en självklar positiv attityd till både dina arbetsuppgifter och dina kollegor.

 

Vi har en kultur som präglas av teamarbete och vi är ett sammansvetsat gäng om ca 60 medarbetare med huvudkontor på Grev Turegatan i Stockholm.

 

Vi finns även bland annat i Helsingfors, och vi ser en fortsatt tillväxt internationellt varför vi söker dig som har goda kunskaper i både engelska och svenska. Du lever digitalt och hänger med i utvecklingen och vi ser gärna att du kommer med egna tips och idéer kring arbetssätt och digitala lösningar. Du har grundläggande kunskaper i Office programmen.

 

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och vi tror på att du skapar dig en rejäl plattform hos oss som du har med dig in i framtiden – här eller på sikt någon annanstans. Vi är ambitiösa, drivna, målinriktade och vi tror du bör vara likasinnad för att trivas i vår entreprenöriella och tempofyllda vardag.

 

Vi förväntar oss att du är på plats under kontorstid och att du tar ansvar för ditt område även om vi alla hjälps åt.

 

Ansökan

Låter denna tjänst intressant för dig? Låt oss då gärna veta vad du lockas av och tror du kan bidra med genom att söka tjänsten via nedanstående länk så snart som möjligt. Vi kommer göra löpande urval och intervjuer och lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Business Support, för mer information om rollen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering på susanne.waering@jurek.se eller Kristin Nelson på kristin.nelson@jurek.se.

 

Slättö är en ledande nordisk förvaltare av alternativa investeringsfonder med fokus på fastigheter. Slättö förvaltar tillgångar för ca 16 miljarder kronor med en ambition att nå 50 miljarder under 2025. Sedan 2013 har Slättö rest åtta fonder och genomfört mer än 100 transaktioner med ett totalt transaktionsvärde på mer än 30 miljarder. Mer information om oss hittar du på www.slatto.se.

 

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 april

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Slättö söker en serviceminded Receptionist/Office Assistant