Jurek

Skattespecialist till DLL

Hos DLL anser vi att personalen är vår största tillgång. Som en värdefull medlem hos oss på DLL, bidrar du till en informell och professionell atmosfär där alla uppmuntras till att skapa nätverk genom hela organisationen. Med samlad kompetens blir vi effektiva och kundfokuserade och den främsta partnern inom finansiella lösningar.

 

Vill du fortsätta att utvecklas som skattespecialist i en internationell och välmående organisation där du får möjligheten att utvecklas? Då kan detta vara jobbet för dig!

 

Arbetsbeskrivning

DLL söker nu en Skattespecialist med övergripande nordiskt ansvar för skattefrågor och rapportering till relevanta myndigheter. Du kommer att vara en del av ett nordiskt och dynamiskt team där du kommer att få möjligheten att arbeta i en intressant miljö samt interagera med den internationella DLL gruppen. Du kommer att ingå i Ekonomiavdelningen och du rapporterar direkt till CFO.

 

Dina främsta ansvarsområden är att:

• agera skatteexpert och rådgivare avseende skattefrågor gällande t.ex. företagsbeskattning, inkomstbeskattning

• omvärldsbevaka och implementera nya lagar och regler som kan komma att påverka DLLs affärsverksamhet

• ansvara för och utveckla organisationens skatterelaterade processer

• ansvara för upprättande av skatteberäkningar och skattedeklarationer

• internrapportering till huvudkontoret i Nederländerna

• ansvara för inkomstskatten i de nordiska länderna

 

Tjänsten är placerad på det svenska huvudkontoret i Stockholm.

 

Vem är du

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom ekonomi med cirka 3-5 års erfarenhet med inriktning mot skatt helst inom företagsbeskattning. För att lyckas i rollen har du mycket goda kunskaper inom redovisning. Har du dessutom erfarenhet från finansbranschen eller erfarenhet från leasing, så är det meriterande.

 

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt.

 

För att lyckas i rollen har du tidigare arbetat med uppskjuten skatt, gärna i en komplex miljö. Du har erfarenhet av IFRS/ Nordisk GAAP samt goda excelkunskaper.

 

Vi söker en driven, prestigelös person som är positiv, kommunikativ och som trivs i en internationell miljö. Du är social och samarbetar väl med andra. Vi utgår från att du har en god analytisk förmåga och är en noggrann, strukturerad och resultatinriktad person. Du har god självinsikt och är van att arbeta självständigt som en del av ett större team. Tjänsten innebär många kontakter både internt och externt vilket du trivs bra med.

 

Du tycker om att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften. Du är lösningsorienterad och anpassar dig lätt till förändringar.

 

Din ansökan

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt, på Jurek Law, per telefon 0766-33 14 40. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se snarast då intervjuer sker löpande.

 

Om DLL

DLL är ett globalt finansbolag för utrustning och teknik med tillgångar på över 40 miljarder euro. Företaget grundades 1969 och har huvudkontor i Eindhoven i Nederländerna. DLL erbjuder finansiella lösningar inom lantbruk, livsmedel, hälso- och sjukvård, miljövänlig teknik, entreprenad, transport, industri, kontorsutrustning samt IT i över 25 länder. DLL samarbetar med tillverkare, återförsäljare och distributörer samt direkt med slutkunder för att göra det lättare för företag att få tillgång till utrustning, teknik och programvara. Företaget tillhandahåller även kunskap och råd till partners och kunder som ger smartare och mer ekonomiska användningsmetoder. Genom att kombinera kundfokus med djupgående branschkunskap levererar DLL hållbara finansiella lösningar för produkternas livscykler, som till exempel lagerfinansiering, detaljhandelsfinansiering och finansiering av begagnad utrustning. DLL är ett helägt dotterbolag inom Rabobank-koncernen.

 

Du kan läsa mer om DLL på www.dllgroup.com

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Skattespecialist till DLL