Jurek Bemanning

Självständig och driven redovisningsekonom sökes

Är du på jakt efter ett självständigt arbete där din drivkraft och tidigare erfarenhet som redovisningsekonom kommer till användning i det dagliga arbetet? Har du gedigen erfarenhet av arbete med månads- och kvartalsbokslut och drivs av att få ta ett stort eget ansvar? Då kan uppdraget som självständig redovisningsekonom hos vår kund inom finansbranschen sannolikt passa dig utmärkt! 

Detta är ett uppdrag på 4-6 månader med start omgående. Du kommer att sitta i öppna, ljusa och inspirerande lokaler i centrala Göteborg, dit du enkelt tar dig både med bil och kollektivt. Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga uppdrag innebär att ansvara för vår kunds arbete med månads- och kvartalsbokslut. Du kommer att arbeta nära bolagets business controllers samt redovisningschefen och dina arbetsuppgifter innefattar följande: 

- Periodiseringar i samband med månadsbokslut 
- Löpande avstämningar av bokföringsunderlag
- Månadsavstämningar av balans- och resultatkonton 
- Ansvar för månads- och kvartalsbokslut
- Genomförande av stickprov för att säkerställa interna processer

Vidare kommer du att vara delaktig i arbetet med skatte- och momsdeklarationer samt med periodisk rapportering. 


Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har ekonomiutbildning på högskole- eller universitetsnivå, eller något vi värderar som likvärdigt. Du har flera års erfarenhet av brett redovisningsarbete och du är van att arbeta självständigt med månads- och kvartalsbokslut. Det är mycket meriterande med tidigare erfarenhet av arbete inom finansbranschen. 

Vidare tror vi att du som söker är mycket självständig i ditt arbete. Du är också driven, ambitiös och lättlärd. Du har god systemvana och det är meriterande om du tidigare arbetat i Visma Business. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. 

Vi ser att du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och du trivs med ett stort eget ansvar. 


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och utmanade arbete som redovisningsekonom. Du får här möjlighet att använda din gedigna erfarenhet som redovisningsekonom på en trevlig arbetsplats som präglas av engagemang och leverans. Vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande, så se därför till att skicka in din ansökan så fort som möjligt! Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin. elin.gulin@jurek.seAnsök på www.jurek.se 

Varmt välkommen med din ansökan!


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Elin GulinAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 17 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 17 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Självständig och driven redovisningsekonom sökes