Jurek

Självgående redovisningsekonom till interimsuppdrag i Spånga

Arbetsbeskrivning

Till ett produktionsbolag i Spånga söker vi nu en självgående redovisningsekonom som ska hantera det löpande arbetet för tre av verksamhetens bolag. Vi söker dig som vill axla ett helhetsansvar för bolagens redovisning, från den löpande redovisningen, reskontrahantering till årsbokslut. Du kommer att ha övriga kollegor på ekonomifunktionen men ensam ansvara för dina bolag.

 

Arbetet består bland annat av löpande redovisning, bokslut och rapportering samt budgetarbete. Rollen innefattar även kontakt med externa- och interna intressenter likt revisorer och övriga verksamheten.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Löpande redovisning

- Månad- och årsredovisning

- Leverantörsreskontra

- Betalningar

- Deklarationer

 

Vem är du?

Den ideala kandidaten har en gedigen bakgrund inom redovisning och är självständig i hela redovisningsprocessen. Vi tror att du tidigare har erfarenhet från en bred redovisningsroll eller att du har jobbat på en redovisningsbyrå i en roll där du självständigt ansvarat för årsbokslut och årsredovisning. Som person är du orädd och tydlig och har lätt för att kommunicera med övriga verksamhetsansvariga.

 

Vad vi erbjuder

Du erbjuds ett konsultuppdrag på ett spännande bolag i Spånga där du får möjligheten att arbeta självständigt med hela flödet. Vi ser med fördel att du finns tillgänglig för omgående start och för rätt person med intresse av en långsiktighet, finns det goda chanser till anställning direkt hos kund efter inledande 6 månaders konsultuppdrag. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Självgående redovisningsekonom till interimsuppdrag i Spånga