Jurek

Självgående redovisningsekonom till hyrköpsuppdrag i Stockholm

Arbetsbeskrivning

Till ett Venture Capital bolag i centrala Stockholm söker vi nu en redovisningsekonom till ett av verksamhetens systerbolag. Vi söker dig som vill axla ett helhetsansvar för verksamhetens redovisningsfunktion samt jobba nära resterande del av verksamheten. Du kommer ingå i ett team där alla har en viktig del i att driva redovisningsfunktionen framåt men där du kommer vara en nyckelspelare i mer komplexa redovisningsfrågor.  

 

Arbetet består bland annat av kvalitetssäkring av reskontra, löpande redovisning, bokslut- och rapportering samt årsredovisning. Rollen innefattar även kontakt med externa- och interna intressenter likt revisorer och övriga verksamheten. 

 

I rollen som redovisningsekonom kommer du rapportera till CFO samt VD.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

• Löpande redovisning

• Månad- och årsredovisning

• Deklarationer

• Förberedelser inför revisionen

• Stötta övriga teamet i mer komplexa redovisningsfrågor

• Årsredovisning

• Utveckla redovisningsfunktionen

 

Vem är du?

Den ideala kandidaten har en gedigen bakgrund inom redovisning och är självständig i hela redovisningsprocessen. Vi tror att du tidigare har erfarenhet från en bred redovisningsroll eller att du har jobbat på en redovisningsbyrå i en roll där du självständigt ansvarat för årsbokslut och årsredovisning. Du har en stark förståelse för ekonomiska principer och regelverk, samt en önskan att leverera högkvalitativa resultat i en snabbfotad och dynamisk arbetsmiljö

 

Dina formella meriter är förvisso viktiga, men viktigast för oss är ändå din personlighet och inställning till att leverera hos vår kund. För att lyckas i rollen ser vi att du är en lyhörd teamplayer som trivs med många kontaktytor och att med din erfarenhet utveckla redovisningsfunktionen. Vidare ser vi att du är noggrann, kommunikativ och har ett stort eget driv att hantera både större och mindre projekt. 

 

Vad vi erbjuder

Du erbjuds ett konsultuppdrag på ett spännande bolag där du kommer få goda möjligheter att växa som redovisningsekonom. Vi ser med fördel att du finns tillgänglig för omgående start och för rätt person finns det goda chanser till anställning efter 6 månader som konsult. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Självgående redovisningsekonom till hyrköpsuppdrag i Stockholm