Jurek

Självgående redovisningsekonom till bolag i Solna

Är du en självgående och noggrann redovisningsekonom? Har du erfarenhet av att sköta redovisningen från ax till limpa? Vill du jobba för en av nordens större leverantörer av finansiella instrument? Då kan vi ha rollen för dig!

 
Arbetsbeskrivning

Till vår kund söker vi nu en senior redovisningsekonom, kunden är verksam inom finansiella instrument och är en del av en större koncern. Du kommer sitta i ett team av 8 kollegor och rapportera till teamleader för redovisningsenheten.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
• Kontoavstämningar
• Löpande redovisning
• Leverantörsreskontra
• Fakturering
• Momsredovisning
• Månadsbokslut
• Bolagsansvarig för ett mindre bolag

Vi ser att du har erfarenhet av att hantera stora flöden och ett högt tempo. Vi tror även att du tidigare har jobbat med Visma Business och det är även meriterande om du tidigare har använt Visma DCE.


Vem är du?

I rollen som redovisningsekonom söker vi dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en bred redovisningsroll alternativt arbetat som bolagsekonom.

Vi tror att du har någon form utav ekonomisk utbildning och ett par års erfarenhet inom yrket.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och letar efter dig som är strukturerad, noggrann, driven och lösningsorienterad. Du tycker om att arbeta självständigt och tillsammans med andra kollegor. Vi tror att du har god samarbetsförmåga samt är engagerad och sprider bra stämning i gruppen. Du har en positiv inställning till utmaningar och att du ser dig själv som en arbetsmyra.


Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med omgående start och har ett beräknat slutdatum den 29/1-21, men med chans till förlängning.

Under konsultperioder kommer du vara anställd genom Jurek rekrytering och bemanning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se


Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Område: Solna
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 3 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Självgående redovisningsekonom till bolag i Solna