Jurek Bemanning

Självgående Redovisningsansvarig till UC

Är du en kvalificerad redovisningsekonom med passion för struktur? Har du vana att jobba med internationell rapportering? Gillar du dessutom att vara i en föränderlig bransch kanske det här är ditt nya jobb!

Rollen som Redovisningsansvarig är en tjänst med stor variation i arbetsuppgifterna, där du får vara en del av ett framgångsrikt företag med god stämning. Du kommer att ingå i ett team om ytterligare 5 personer och rapportera till Ekonomichefen i Sverige. Arbetsplatsen är på kontoret i Liljeholmen, Stockholm.
 

Arbetsuppgifter:

- Ansvara för den dagliga redovisningen inom de legala enheterna inom UC
- Månads- och årsbokslut
- Moms-och skatterapportering
- Säkerställa att redovisningsregler efterlevs
- Kvalitetssäkra och sammanställa bokslut i koncernredovisningen
- Stödja Ekonomichefen i koncernrapporteringen
- Delta i ekonomirelaterade utredningar och analyser
- Delta i arbetet med att utveckla processer, rutiner och system
 

Vem är du?

Du har akademisk utbildning i ekonomi och minst sju års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Du har erfarenhet av att självständigt ansvara för bokslut, årsredovisning och deklarationer. Vi ser det som en stor fördel om du har erfarenhet av IFRS och att rapportera till internationellt moderbolag. Du är en van användare av Excel och arbetar obehindrat på både svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa i rollen som Redovisningsansvarig bör du vara en självgående och flexibel person. Du har en passion för struktur, är kvalitetsmedveten och bidrar till ett gott samarbetsklimat i den lokala gruppen men även mot övriga delar av Accounting och Controlling i koncernen.
 

Du erbjuds

Du ges möjlighet att jobba för ett starkt varumärke i en föränderlig bransch där du får bidra med att sätta nya rutiner och arbetssätt. Hos oss jobbar fantastiska människor som brinner för våra produkter och vi värnar om ett trevligt arbetsklimat.

I denna rekrytering samarbetar UC med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander på telefon: 0736-12 05 55. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag.
Välkommen med din ansökan!
 

Om verksamheten

UC is one of the leading business and credit reference agencies in Sweden. The company provides digital refined business information and comprehensive credit reports that enable companies and private individuals to make intelligent decisions. Customers include companies, private individuals and the public sector. Since July 2018, UC Group is a part of Asiakastieto Group Plc. In 2017, Asiakastieto Group´s net sales totaled EUR 131 million and at the end of 2017 the Group employed nearly 500 people based in seven cities in Sweden and in Finland.

Vi letar alltid efter talanger som vill delta i vår resa och bidra till att ytterligare stärka vår marknadsledande position. Vi strävar efter att bli en av de bästa organisationerna i Norden, inte bara för våra kunder utan även för våra anställda. Vi drivs av laganda och tillsammans bygger vi en öppen och kreativ arbetsmiljö att trivas i varje dag. Läs mer om oss på uc.se.

 
Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Mari Jehrlander
0736-120555
Mari.Jehrlander@jurek.se
Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Självgående Redovisningsansvarig till UC