Jurek

Självgående löneansvarig till Jurek

Är du en positiv och driven person som älskar att arbeta med lön? Vill du arbeta i ett entreprenöriellt bolag tillsammans med engagerade kollegor mitt i city?

 

Vi på Jurek söker dig som är redo för nästa utmaning inom lön!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som löneansvarig hos oss kommer du att ansvara för hela löneprocessen i koncernens sex bolag och rapportera direkt till Head of Finance. Du säkerställer att företagets löner betalas ut i tid i enlighet med bolagets rutiner, samt lagar och avtal. Du hanterar ca 400 löner fördelat på koncernens olika bolag.

 

Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är;

• Administrera och ansvara för att samtliga löner betalas ut i tid.

• Driva utveckling inom löneområdet för att kontinuerligt förbättra våra processer.

• Rapport- och statistikstöd till ledning och chefer, samt statistikrapportering till myndigheter såsom Försäkringskassan, Skatteverket, SCB m fl.

• Administrera bolagets pensioner.

• Support gentemot organisationen i lönerelaterade frågor, du ansvarar även för utbildning av ledning, medarbetare och chefer inom lön.

• Du är systemägare för vissa av våra system vilket innebär att du ansvarar för att de är uppdaterade samt har kontakt med leverantörer för att driva systemutvecklingen.

• Omvärldsbevaka löneområdet och säkerställa att bolaget är uppdaterat avseende nya lagar och avtal inom området lön, personal och reseräkningar.

 

Vi har flera projekt och utvecklingsarbeten på gång inom löne- och HR-området där du kommer vara både delaktig och drivande.

 

 

Vem är du?

Vi söker en person som har 3-5 års erfarenhet av självständigt lönearbete, har du KY-utbildning inom löneadministration är detta starkt meriterande. Du har erfarenhet av olika lönesystem och kan snabbt sätta dig in i arbetet.

 

För att lyckas i denna roll trivs du i en snabbrörlig miljö där det händer mycket. Du är en engagerad medarbetare med passion för lön. Du drivs av att initiera och driva förbättringsarbete. Du har en god förmåga till att hantera flera uppgifter parallellt men har samtidigt ett öga för detaljer, du behåller ditt lugn och din struktur även i ett högre tempo.

 

Som löneansvarig arbetar du nära ledning men har också mycket kontakt med våra chefer och medarbetare. Du är en utpräglad servicemänniska som trivs i en social miljö med snabbt tempo.

 

 

Du erbjuds

Detta är en heltidstjänst där du kommer vara en del av en organisation med stark entreprenörsanda.

 

Vår företagskultur präglas bland annat av engagemang, professionalism och tillgänglighet. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor på bland annat en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Koncernen omfattar Life Event Sweden AB, NO VI Resort AB och Rantom 2 AB samt Jurek Rekrytering & Bemanning AB vilket är koncernens största bolag och som nyligen utsågs till DI-gasell för sjätte året i rad. Samtliga bolag drivs av entreprenören Shervin Razani och koncernen omsatte 2019 runt 400 MSEK. Ekonomiavdelningen som ansvarar för hela koncernens redovisning samt lön och söker nu en löneansvarig till kontoret i Stockholm

 

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Löneansvarig, Payroll, Payroll Administrator, Lön, Lönesekreterare, Lönespecialist, Lönechef, Lönehantering, Payroll service, Lönesystem, comp&Ben, Payroll Assistant, Payroll Specialist, HR Payroll Administrator, Salary Specialist, lönecontroller, Head of Payroll

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 januari

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Självgående löneansvarig till Jurek