Jurek

Sileo söker processjurist i Göteborg

Är du intresserad av att driva processer självständigt, samtidigt som du har stöd av ditt team? Vill du arbeta i ett bolag som hjälper människor att bli skuldfria genom omtänksamhet och personliga lösningar?

 

Då kan detta vara rollen för dig som är i början av din juristkarriär!

 

Arbetsbeskrivning och tjänsten

På grund av föräldraledighet söker Sileo Kapital en processjurist som kan vikariera fram till sista februari 2024. Därefter kan det finnas chans till förlängning eller tillsvidareanställning.

 

Som processjurist företräder du Sileo och klienter i domstol. Du skriver exempelvis yttranden och stämningsansökningar, utreder bestridanden och bedrägerier, har kontakt med motpartsombud, myndigheter och kunder samt leder förhandlingar.

 

Juristteamet - där du som processjurist ingår - stöttar även verksamheten med intern rådgivning i generella juridiska frågeställningar och ni hjälps alla åt för att lyfta och besvara viktiga frågor.

 

Sileo uppmuntrar vidareutveckling och ser gärna att medarbetarna ges möjlighet att utmanas och avancera internt.

 

Tjänsten är på heltid (40 h/veckan). Möjlighet finns att upp till två dagar i veckan arbeta på distans.

 

Din arbetsplats blir på Sileo Kapitals kontor på Lilla Bommen i Göteborg.

 

Vem vi söker

Du har en juristexamen och ett intresse av att jobba operativt med processjuridik. Du talar flytande svenska och uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift.

 

Det är meriterande om du har något till några års erfarenhet som jurist och särskilt av arbete som processjurist, erfarenhet av domstol och/eller inkassobranschen. Det är även meriterande om du talar och skriver god engelska. Ytterligare språkkunskaper är ett plus

 

För att trivas och lyckas bra i rollen tror vi att du är van att leda dig själv och att hålla deadlines, trivs med att vara en del i ett team, att du har ett prestigelöst och öppet sinne samt att du är driven och proaktiv. Vidare ser vi att du är analytisk och har ett sinne för detaljer samtidigt som du kan bredda ditt perspektiv till att se helheten och hantera flera komplexa ärenden parallellt.

 

Om Sileo Kapital

Sileo Kapital är ett kredithanteringsbolag som ingår i den norska börsnoterade koncernen B2Holding ASA. Vi startade 2012 och består idag av drygt sextiofem engagerade medarbetare som tillsammans arbetar för att hjälpa skuldsatta individer tillbaka till en bättre ekonomisk tillvaro. Vår kultur präglas av omtänksamhet, prestigelöshet och en experimentlusta där vi hela tiden söker efter nya sätt att arbeta och utveckla verksamheten.

 

Vi tror stenhårt på devisen "laget för jaget" och söker efter kollegor som både vill utvecklas i sin yrkesroll och vara med och bygga ett fantastiskt företag.

 

Vi tycker om att tillsammans lyfta tankar och idéer, utmana tankesätt och ha roligt. Vi försöker se motgångar som ett tillfälle till lärande.

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via www.jurek.se!

 

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan direkt. I denna rekryteringsprocess samarbetar Sileo Kapital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på maria.bouvin@jurek.se

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 27 januari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Sileo söker processjurist i Göteborg