Jurek

Setterwalls Advokatbyrå söker redovisningsassistent

Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Vi är ca 310 medarbetare, varav drygt 90 sitter i Malmö. Alla med ett gemensamt fokus – att våra klienters affärer ska bli mer framgångsrika. Nu söker vi en redovisningsassistent till vår ekonomifunktion i Malmö.

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i vårt ekonomiteam med ytterligare tre medarbetare som är ansvariga för byråns ekonomifunktion. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att innefatta följande:

 

• Hantera leverantörsreskontraprocessen (Medius)

• Hantera kvitto- och utläggsprocess i aktuellt system

• Driva projekt relaterade till leverantörsfakturor

• Effektivisera och automatisera flödet i Medius Capture

• Effektivisera och automatisera avtalshantering i Medius Contract

• Hantera betalning av leverantörsfakturor

• Bokföring av leverantörsfakturor och klientfakturor

• Avstämning av balanskonto kopplade till processansvaret

• Vara delaktig i övrig bokföring

 

Detta är ett konsultuppdrag som förväntas pågå i 6 månader med god chans till förlängning om samarbetet fungerar bra. Du kommer att sitta på byråns trevliga kontor på Stortorget i Malmö.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har erfarenhet av arbete inom redovisning och bokföring inkluderande erfarenhet av arbete med leverantörsfakturor i ett digitalt system. Vidare behärskar du svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift.

 

Som person är du nyfiken, framåt och engagerad. Du har ett positivt förhållningssätt och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs. Vidare är du en noggrann och kvalitetsmedveten person som kollar en extra gång för att se till så att allt blir rätt. Vi vet att mångfald är avgörande för vår framgång, därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer till en framåtlutad och växande verksamhet bestående av ambitiösa kollegor där du ges ett stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Vår arbetsmiljö är aktiv och omväxlande, med prestigelös social gemenskap.

 

Ansökan

I denna process samarbetar Setterwalls Advokatbyrå med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linn Marthinussen på telefon: +46 76 002 69 41 alternativt via email linn.marthinussen@jurek.se

 

Område

Malmö

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Setterwalls Advokatbyrå söker redovisningsassistent