Jurek

Servicekoordinator till EITECH

Är du en person som gillar många kontaktytor och är serviceminded? Här får du chansen att arbeta i en koordinerande roll på ett växande internationellt företag som kännetecknas av en stor entreprenörsanda och teamkänsla.

 

Arbetsuppgifter

• Säkerhetskontroller och uppföljning av projekt

• Order och fakturering

• Boka utbildningar

• Lägga upp nya kunder och bedöma kreditvärdigheter

• Leverantörsfakturor

• Kringuppgifter av arbetsbilar, såsom Abax och Easypark

• Stötta controller och projektledare i ekonomiska uppföljningar

 

Vem är du?

Som person är du positiv, serviceinriktad och tycker om att ha många kontaktytor. Vidare arbetar du lösningsorienterat, systematiskt och processinriktat. Du är noggrann, engagerad och tar stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter.

 

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från en liknande roll av både koordinerande och administrativa arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av order, fakturering och leverantörsreskontra. Vidare arbetar på ett strukturerat arbetssätt och är van att driva projekt från start till mål. Du har en mycket god vana av Officepaketen och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. SAP är starkt meriterande.

 

Du erbjuds

Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du kommer vara anställd på Jurek men arbeta hos vår kund. Detta är ett konsultuppdrag om minst sex månader med chans till direktrekrytering. Du kommer att vara anställd hos oss på Jurek Rekrytering och bemanning men arbeta hos vår kund Eitech, som sitter i mycket fina lokaler i Västberga. Uppdraget förväntas starta omgående.

 

För frågor om tjänsten går det bra att kontakta ansvarig konsultchef Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 september

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Servicekoordinator till EITECH