Jurek

Servicekoordinator till Bravida Säkerhet i Göteborg

Är du en administrativ talang som söker möjligheter att utvecklas? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Nu söker vi en koordinator till vårt servicecenter på Bravida Säkerhet med placering i Göteborg!

 

Om jobbet

Rollen som servicekoordinator på Bravida Säkerhet innebär att du är en del av ett team som arbetar med inkommande ärenden och stöttar serviceledare med planering, serviceuppdrag och leverans. Du kommer att stötta vår serviceverksamhet med produktionsnära administration och fakturering av utförda uppdrag.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att bestå av att:

• Ta emot och registrera ärenden från kunder och andra intressenter

• Fördela ärenden, stötta och kommunicera med medarbetare

• Stödja utförande av serviceuppdrag, exempelvis planering, materielbeställning och dokumentation

• Följa upp utförande av serviceuppdrag

• Planera och följa upp arbetet mot våra större avtalskunder

• Skapa fakturaunderlag och fakturera

• Utföra administrativa uppdrag

 

Du arbetar tillsammans med serviceledare och tekniker i servicecentret som är serviceverksamhetens hjärta – här finner du ett drivet och engagerat team som ser fram emot att välkomna sin nya kollega!

 

Som Servicekoordinator på Bravida kommer du att få möjlighet att utvecklas i rollen och inom företaget, det innebär att vi tillsammans sätter upp en plan för din utveckling. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

 

Denna tjänst är initialt ett konsultuppdrag om 6 månader med ambition att övergå i anställning direkt hos Bravida Säkerhet därefter.

 

Vem söker vi till denna spännande roll?

Vi söker dig som är serviceinriktad, högt ansvarstagande och har tidigare erfarenhet av administrativt och koordinerande arbete. Du har en grundläggande förståelse för ekonomi. Vi vill också att du är van vid att på ett trevligt och professionellt sätt hantera både kunder och medarbetare.

 

Som person är du strukturerad, gillar ordning och reda samt har förmågan att arbeta både noggrant och effektivt. Du drivs av att hjälpa, utveckla och lära dig nya saker samtidigt som du vill nå resultat tillsammans i gruppen, vilket är en god grund för vidare utveckling i rollen.

 

Vi förutsätter att du inte har anmärkningar i belastningsregister då våra kunder bl.a. finns inom Försvaret, Kriminalvården och Polisen. En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning.

 

Om Bravida

Bravida Säkerhet är en del av Bravidakoncernen och är Nordens ledande leverantör av integrerade säkerhetssystem och brandskydd. På Bravida Säkerhet är vi i dagsläget drygt 155 kollegor: tekniker, säljare, projektledare, serviceledare samt stödfunktioner inom bl.a. planering och ekonomi. Vi jobbar med allt inom brand, säkerhet, lås och CCTV. Vi utför både större projekt och mindre serviceuppdrag som innehåller det mesta inom tekniken runt brand och säkerhet. Läs mer på www.bravidasakerhet.se

 

Vad erbjuder vi dig?

Du blir en del av vår framgångsrika serviceverksamhet! Vi har god sammanhållning och hjälps åt att sträva mot samma mål. Vi värnar om vår gemenskap och genomför regelbundet motivationshöjande aktiviteter som konferenser på annan ort eller afterwork. Vi jobbar mycket med kompetenshöjning genom egna interna utbildningar och arbetar för att samtliga medarbetare ska ha rätt förutsättningar att utföra sina uppdrag. Ta chansen och bli en del av Bravidas spännande framtid.

 

I denna process samarbetar Bravida Säkerhet med Jurek Rekrytering & Bemanning – har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se

 

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan snarast möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag!

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 september . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 2 augusti

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Servicekoordinator till Bravida Säkerhet i Göteborg