Jurek Bemanning

Serviceinriktad receptionist till White & Case

Vi söker dig som älskar att ge service och vill vara med och utveckla vårt koncept "A Five-star-service". Vi vill alltid ge våra klienter den bästa servicen – och det är en upplevelse som startar i vår reception!


Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en receptionist till White & Case kontor beläget i centrala Stockholm. Som receptionist kommer du att arbeta brett med ansvar över reception och konferensrum. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att:

  • Ta emot besökare
  • Förbereda och boka konferensrum
  • Hålla rent och snyggt i allmänna utrymmen
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter för att underlätta och möjliggöra den dagliga verksamheten såsom inköp, beställning av kontorsmaterial, posthantering etc.


Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har tidigare erfarenhet från en liknande roll med fokus på service, gärna från hotell-, konferens- eller resebranschen. Du trivs i en internationell miljö och kommunicerar flytande på svenska och engelska, i både tal och skrift.


Som person älskar du att ge service och drivs av att överträffa förväntningar och ständigt göra det där lilla extra! Du ser vad som behöver göras, har ett öga för detaljer och lätt för att ta egna initiativ. Vidare tror vi att du är positiv, flexibel och prestigelös.


Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper!


Du erbjuds

Du erbjuds en bred och varierande roll på ett internationellt företag med trevliga medarbetare. Kontoret är beläget på Biblioteksgatan i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Förväntad start är i början av september 2019. Du kommer att ingå i ett team om tre receptionister och arbetstiderna varierar mellan 8:00-20:00.

I denna rekrytering samarbetar White & Case med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV (på engelska). För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!Om verksamheten

Det som från början var en radikal idé – att hela världen var vår marknad – har nu blivit verklighet.


White & Case är en av världens största advokatbyråer. Genom våra 2,200 advokater fördelade på 44 kontor i 30 länder har vi kapacitet att ta oss an de största och mest komplexa uppdragen. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom M&A, Private Equity, bank och finans, kapitalmarknad och tvister. Vi har haft kontor i Sverige i över 35 år och idag arbetar ca 100 personer på vårt Stockholmskontor.


Sökord: Office Manager, Kontorsansvarig, Service, Konferensvärd, Konferensvärdinna, Växeltelefonist, Hotellreceptionist, Bokningsansvarig, Front Office, Kundmottagare, Koordinator.


Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 augusti

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Serviceinriktad receptionist till White & Case