Jurek Bemanning

Serviceinriktad Office Manager/ CEO-Assistant till Jurek

Arbetsbeskrivning
Vi på Jurek Rekrytering & Bemanning söker nu tillsammans med våra systerbolag en Office Manager/ CEO-Assistant till en varierande tjänst på heltid.

I rollen som Office Manager kommer du ha det övergripande ansvaret över kontoret tillsammans med våra fantastiska receptionister. Rollen är bred och du kommer bland annat ansvara för våra avtal och avtalsskrivningar gällande kontorsdriften, ansvara för inköp och för att dagliga rutiner löper på utan hinder. Övrigt förekommande arbetsuppgifter;

- Teamleader och projektledare över receptionen
- Övergripande IT ansvar på kontoret, se till att allt fungerar samt närmast kontakt med våra kontaktpersoner på IT bolaget.
- Personalkoordination och aktivt arbeta med trivseln på kontoret
- Den naturliga kontaktpersonen till våra kontorsanställda
- Administratör och kontaktperson till våra leverantörer
- Introduktion av nyanställda
- Ansvar över företagets bilar

I rollen som CEO-Assistant kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av;
- Mail- och kalenderhantering
- Resebokningar
- Koordinera och organisera konferenser
- Sedvanliga assistentsysslor


Vem är du

Till denna tjänst söker vi dig med erfarenhet som Office Manager eller en liknande roll. Du har lätt att lära dig, är lösningsorienterad samt tycker om att ha många bollar i luften. Du har hög integritet då du kommer hantera konfidentiell information.
Vidare har du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska samt har goda kunskaper i Office-paketet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är effektiv, metodisk, flexibel och har en god förmåga att strukturera ditt arbete och planera din tid. Vidare är du en prestigelös lagspelare med ansvarskänsla och du har ett intresse för andra människor. Du är en positiv, ambitiös och serviceinriktad person som är van att hantera olika arbetsuppgifter samtidigt och har ett sinne för detaljer. Vidare är du en lojal medarbetare som är hjälpsam gentemot kollegor samt noggrann i ditt yrkesutövande och har förmåga att arbeta i en föränderlig miljö. Vi är en koncern med stark entreprenöriell anda därför bör du trivas i en miljö med högt i tak, snabba beslutsvägar och dedikerade kollegor.

Krav:
B-Körkort


Du erbjuds

Detta är ett vikariat på heltid som löper upp till 12 månader med möjlighet till förlängning. Vi erbjuder en bred och utvecklande roll i en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor på ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Internal Recruiter & HR Coordinator Niklas Westberg på e-post niklas.westberg@jurek.se


Om verksamheten

Koncernen drivs av entreprenören Shervin Razani. Jurek Rekrytering & Bemanning AB är koncernens största bolag och utsågs nyligen till DI-gasell för femte året i rad. Life Event Sweden AB, NO VI Resort AB och Rantom 2 AB är tre andra koncernbolag inom event-, hotell respektive konfektyrbranschen. Koncernen omsatte 2018 runt 300 MSEK och fortsätter att växa i stadig takt. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling. Du rapporterar till CEO Shervin Razani.

Sökord: Office Manager, CEO-Assistant, VD-Assistent, Receptionist, Kontorsansvarig


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Niklas Westberg
niklas.westberg@jurek.seAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 augusti

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Serviceinriktad Office Manager/ CEO-Assistant till Jurek