Jurek Bemanning

Serviceinriktad Löneansvarig till bolag i city

Arbetsbeskrivning
Som Löneansvarig hos vår kund ansvarar du för hela löneprocessen i systemet Hogia Lön. Du hanterar löneadministrationen för cirka 200 tjänstemän inom fastighetsbranschen och säkerställer att arbetet sker i enlighet med företagets rutiner samt lagar och avtal. Organisatoriskt kommer du att tillhöra ekonomiavdelningen och stötta upp dem vid behov.


Din profil
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att hantera hela löneprocessen från ax till limpa. Har du även erfarenhet av ekonomi och Hogia Lön ser vi detta som starkt meriterande. 

För att lyckas i rollen tror vi att du är lugn och trygg i dig själv och din kompetens. Du är strukturerad, ansvarsfull och trivs att arbeta mot deadlines. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska, i tal och skrift.


Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du är anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbetar hos kund som sitter centralt i Stockholm. Vi ser långsiktigt på detta behov och för rätt person finns stora möjligheter till överrekrytering.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se. Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Löneansvarig, Payroll, Payroll Administrator, Lön, Lönespecialist, Lönehantering, Payroll service, Lönebyrå, Lönesystem, Payroll Assistant, Payroll Specialist, HR Payroll Administrator, Salary Specialist, lönecontroller.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.seAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 september

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Serviceinriktad Löneansvarig till bolag i city