Jurek Bemanning

Serviceinriktad kundtjänstmedarbetare till långt uppdrag

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Till en av våra kunder inom offentlig sektor i Stockholm söker vi nu en duktig kundtjänstmedarbetare! Konsultuppdraget omfattar heltid med start 1 mars och pågår till 28 februari 2020. Din roll är att effektivt och kvalitétssäkrat handlägga olika kundärenden och med ett bemötande i världsklass! Arbetsuppgifterna är bland annat:

  • Ta emot felanmälan och frågor via telefon och webb och registrera i systemet
  • I övrigt delta i förekommande eller nya uppgifter inom kundcenter

Vem är du?

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och som har erfarenhet av kundtjänstarbete med telefonen som verktyg. Du har erfarenhet av att ta emot och registrera felanmälan och kan tolka och tillämpa anvisningar. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, tal och skrift.

Vi söker dig som brinner för service och som har lätt för att kommunicera med andra människor. Du kan arbeta självständigt och effektivt.

Du erbjuds

Ett uppdrag hos en av våra kunder inom offentlig sektor i Stockholm. Uppdraget omfattar heltid med start 1 mars och som pågår till 28 februari 2020. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 januari

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Serviceinriktad kundtjänstmedarbetare till långt uppdrag