Jurek Bemanning

Serviceinriktad kundtjänstmedarbetare sökes till långt uppdrag

Arbetsbeskrivning

Är du en person som brinner för kundservice och som söker ett långt uppdrag? Då har vi uppdraget för dig! Till en av våra kunder inom offentlig sektor i västerort söker vi en kundtjänstmedarbetare med start omgående och fram april 2020, omfattning heltid. Som kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta självständigt men med stöd från teamet och arbeta mot verksamhetens gemensamma mål. Dina arbetsuppgifter innebär att ta emot felanmälan och frågor från hyresgäster och övriga intressenter via telefon och webb, samt registrera ärenden i ärendehanteringssystemet.Vem är du?

Vi söker dig som har:

  • Avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg
  • Erfarenhet av kundservicearbete, gärna kundtjänst/callcenter
  • Erfarenhet av att ta emot och registrera kundärenden
  • Flytande svenska i tal och skrift samt kunna uttrycka dig på engelska
  • God datorvana och goda kunskaper i MS Office


För att passa in i rollen söker vi dig som är utåtriktad och som motiveras av att ge kundservice i världsklass! Du har god kommunikativ förmåga, är noggrann och tar stort ansvar för ditt arbete.Du erbjuds

Ett uppdrag hos en av våra kunder i västerort. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och fram till april 2020. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Bli en del av oss på Jurek och sök tjänsten redan idag!


För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via email.Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 13 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 mars

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Serviceinriktad kundtjänstmedarbetare sökes till långt uppdrag