Jurek Bemanning

Serviceinriktad kredithandläggare sökes för varierande uppdrag

Till vår kund som är verksam inom kreditmarknaden söker vi nu en kredithandläggare för ett utvecklande och roligt uppdrag. Vår kund sitter i lokaler centralt beläget i Östra Göteborg, dit du enkelt tar dig både med kollektivtrafik och bil. På bolagets kreditavdelning kommer du att arbeta tillsammans med ett gäng härliga och drivna kollegor. Har du nyligen tagit din examen inom ekonomi och ser fram emot ett första steg i karriären inom ekonomiområdet? Är du dessutom en serviceminded och prestigelös person som älskar kundkontakt? Då kan det här vara ett perfekt uppdrag för dig. 

Det här är ett konsultuppdrag med start i november och som kommer att pågå initialt till mars 2020, med chans till förlängning. 


Arbetsbeskrivning
I rollen som kredithandläggare hos vår kund kommer du huvudsakligen att arbeta med att göra kreditbedömningar på potentiella kunder. Din arbetsdag kommer att bestå av mycket kundkontakt, både via telefon och mail, och till viss del administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i ett litet, härligt och hjälpsamt team. 

Du kommer att arbeta självständigt, men med närhet till hjälpsamma kollegor. Gruppen präglas av engagemang och en mycket god gruppsammanhållning, där man är mån om att dela kunskap sinsemellan och lyfta varandra. De ser nu fram emot att ta emot ytterligare en kollega i gruppen. 

Du kommer att arbeta kontorstider och sitta i härliga lokaler centralt beläget i Östra Göteborg, dit du enkelt tar dig både med bil och kollektivtrafik. 


Du som söker
Vi söker dig som har en grundläggande förståelse för ekonomi, vilket vi tror att du har fått från en gymnasial ekonomiutbildning eller ekonomiutbildning på högre nivå. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av arbete med service, kundkontakt och administration. 

Som person tror vi att du som söker är serviceminded, prestigelös och strukturerad. Du är en van datoranvändare och är effektiv i ditt arbete. Du trivs med att arbeta självständigt, men som en del av en mindre arbetsgrupp. Du uppskattar en social sammanhållning i gruppen och tycker att det är roligt att vara på jobbet! Du tycker att det är roligt att arbeta med mycket kundkontakt via mail och telefon - och du är mer än bekväm med att lyfta luren. 


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett variationsrikt och utvecklande uppdrag som kredithandläggare på en mindre kreditavdelning. Du kommer att sitta i vår kunds lokaler i Östra Göteborg, med närhet till spårvagnshållplats samt parkering. Uppdraget kommer att starta i november och pågå till i mars 2020, med chans till förlängning. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin. Du når mig på: elin.gulin@jurek.se. Ansök på www.jurek.se


Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
 
 
Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Elin Gulin


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Serviceinriktad kredithandläggare sökes för varierande uppdrag