Jurek

Serviceinriktad konferensvärd sökes!

Brinner du för service och är en person som alltid ger det där lilla extra? Är du bra på att hantera stressiga situationer och är social och framåt? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som konferensvärd? Välkommen in med din ansökan!

 

Vår kund är förvaltare och utvecklare av mark och byggnader med stort nationellt värde. Kundens uppgift är att med god ekonomi förvalta statens byggnader så att det nationella kulturarvet finns tillgängligt för allmänheten och att kulturvärden vårdas och bevaras. Nu söker de en konferensvärd/assistent till sitt kontor samt till dess underhyresgäster. 

 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som konferensvärd kommer du att arbeta med en konferensanläggning med hög beläggning för kunden såväl som kundens underhyresgäster. Med din servicenivå bidrar du till att alla får en fin upplevelse under konferenserna. Vidare kommer du att hantera kontakten med många konferensdeltagare samt hålla koll på bokningar, ta emot cateringleveranser och duka upp för frukost, lunch och kaffe samt duka av. Du kommer även vara behjälplig med tekniken i konferensrummen. I denna tjänst så kommer du att arbeta både självständigt samt i team.  

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är självständig, stresstålig och har lätt för att sätta dig in i olika uppkomma situationer. Du brinner för att ge service i världsklass och är social och utåtriktad i ditt förhållningssätt. Att hantera många kontakter och hålla i flera trådar parallellt är något som du får energi av. För att vara kvalificerad för tjänsten har du även:

 

• Tidigare erfarenhet av rollen som konferensvärd

• Gymnasium eller likvärdig utbildning.

• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av rumsbokningssystemet Pronestor eller likvärdigt.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som konferensvärd via oss hos vår kund i Stockholm City. En tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid 100% (arbetstid 8–17 vardagar) och förväntas att påbörjas 1 juni 2021. Omfattningen är heltid. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 januari

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Serviceinriktad konferensvärd sökes!