Jurek Bemanning

Service Designer, Digital Forensics at MSAB

 MSAB är pionjär och världsledande inom kriminalteknik för granskning av mobila enheter. Företaget har egna försäljningskontor och försäljningsrepresentanter i Europa, Nordamerika, Sydamerika, Singapore, Kina, Australien och Ryssland, som täcker större delen av världen tillsammans med ett antal distributörer. MSABs produkterna har blivit De facto-standard och används för att säkra bevis i mer än 100 länder. Företaget har varit involverat i mobilkommunikation sedan 1984 med återskapande av data från mobila enheter. MSABs XRY-programvara används av polis, brottsbekämpning, militär, underrättelsebyråer, för att undersöka brottslighet och samla bevis, undersöka bedrägeri och bekämpa korruption. Kombinerade tillsammans bildar alla MSABs produkter, plattformar och tjänster ett komplett ekosystem för mobilteknik som skyddar MSABs kunder genom hela beviskedjan. Oavsett vilken typ av användare, plats, mobilenhet eller miljö, har man en plattform och service utformad för att passa kundens behov.
MSAB är börsnoterat på Nasdaq sedan 1999.

Huvudkontoret med 120 personer ligger vid Hornstull i Stockholm. Läs gärna mer om MSAB på www.msab.com

Designteamet, ett växande team på elva personer, söker nu sin nästa kollega. Du behöver ha arbetat minst ett år som Service Designer.

Arbetsbeskrivning Service Designer

Som Service Designer kommer du att ansvara för användarresan av MSABs programvara från installation till extraktion,vid användning för att hitta bevis och leverera en slutrapport. Du kommer att kommunicera direkt med användare, försäljnings-och marknadsavdelningarna samt med utvecklare och designers. Du rapporterar till chefen för design.


Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak innefatta att
planera, implementera och analysera användarstudier
observera och identifiera nyckelproblem/utmaningar och att kommunicera dessa med olika visuella verktyg såsom tex, Illustrerade storyboards, Journey maps och diagram
hantera feedback från användare och medarbetare, samla feedback i användarscenarier och sammanfatta observationerna på ett visuellt lättförståeligt sätt för designteamet att arbeta vidare med.

För att vara rätt person för rollen tror vi att du känner igen dig i beskrivningen nedan:

• Bra på att förstå kundernas förväntningar
• Vana vid att leda worshops
• Intresse av försäljnings- och marknadsföringsprocesser
• Dedikerad, teamorienterad, proaktiv och med en positiv inställning.
• Akademisk examen med minst en års relevant Service Design-erfarenhet.
• Trivs med att arbeta både självständigt och i team.
• Talar och skriver svenska helt obehindrat.

Vad erbjuder MSAB dig?

Förutom en omtalat mycket trevlig arbetsmiljö tillsammans med duktiga kollegor, på centralt beläget kontor vid Hornstull, så erbjuds du bla. bra pensionsavsättning, friskvårdsbidrag, sjuk-och sjukvårdsförsäkring och dessutom.. att ha kul på jobbet!! Det här är en spännande och stimulerande position i ett växande och välmående företag med enastående produkter.

Över hundratjugo kompetenta kolleger på kontoret i Stockholm, varav ca. sextiofem anställda på utvecklingsavdelningarna, ser fram emot att välkomna dig som kollega!

Anställningen är en tillsvidareanställning, heltid, med start enligt överenskommelse. Läs gärna mer om MSAB på www.msab.com

Välkommen att skicka in din ansökan på svenska, via ansökningsknappen nedan. Har du frågor eller vill diskutera tjänsten så kontakta Gunilla direkt på tel 073 988 85 94.

Ansvarig konsult är Gunilla von Gegerfelt, gunilla.von.gegerfelt@jurekexecutive.se 

Välkommen! Ser fram emot att höra av dig.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Gunilla Von Gegerfelt
0739-88 85 94

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Service Designer, Digital Forensics at MSAB