Jurek Bemanning

Senior skattejurist till Skeppsbron Skatts nya kontor i Göteborg

Skeppsbron Skatt + Aspia = möjligheternas arbetsplats
Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skatterådgivare med ca 55 medarbetare vid våra kontor i Stockholm och i Malmö. Sedan den 1 februari är Skeppsbron Skatt en del av Aspia. Genom sammanslagningen är vi nu en del av Sveriges nya marknadsledande partner för företagsnära tjänster. Vi är idag en fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skattefrågor. Vi kommer att utveckla verksamheten, förbättra erbjudandet till marknaden och expandera kraftigt.

Som ett led i Skeppsbron Skatts expansion ska vi nu etablera oss i Göteborg. Är du den som ska hjälpa oss med detta?


Arbetsbeskrivning

Som första person på plats på Skeppsbron Skatt i Göteborg kommer du vara den som startar upp verksamheten. Din roll kommer vara att arbeta med såväl införsäljning av Skeppsbron Skatts tjänster som med skatterättslig rådgivning. Sammanslagningen med Aspia gör det möjligt att nå ut även till minde företag i regionen för att därigenom fortsätta utveckla tjänsteutbudet, utöver dagens skattetjänster till stora och medelstora företag. En första viktig del av ditt uppdrag blir att rekrytera fler medarbetare och bygga ett team av skattekonsulter. Som en del av Skeppsbron Skatt får du support och stöd av kompetenta och engagerade kollegor i såväl Stockholm som Malmö och med Aspias nätverk ges du stora möjligheter att utveckla affären.


Vem är du?

Vi söker dig som efter din juristexamen har arbetat flera år med företagsbeskattning, företrädesvis i en konsultroll. Du är trygg och senior i din roll som skattekonsult. Du har ett driv som gör att du ständigt vill fortsätta utvecklas, och du har nu kommit till en punkt i din karriär där du känner att du helt enkelt vill lite mer. För dig är denna roll en möjlighet att få kombinera ditt stora intresse för företagsbeskattning med att skapa och driva en växande verksamhet. Du har ett utpräglat sinne för affärer och är en stor nätverkare. Du har en entreprenöriell ådra som du ser fram emot att få utveckla samtidigt som du vill fortsätta arbeta som senior skattekonsult. Du är en naturlig ledare, är kommunikativ och har mycket lätt att etablera relationer.


Du erbjuds

Det här är det största steget i din karriär.  Du ges en unik möjlighet att starta och bygga upp en ny verksamhet inom ramen för Skeppsbrons varumärke, ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoendeställning bidrar till vår unika ställning på marknaden. Genom sammanslagningen med Aspia möjliggörs nya affärer och du kommer sitta i Aspias moderna och fina lokaler i centrala Göteborg.


Din ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Skeppsbron Skatt med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.


Om verksamheten

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag och har ca 55 medarbetare i Stockholm och Malmö. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss till företag i alla branscher. Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder. Skeppsbron Skatt ingår i den internationella oberoende organisationen Taxand som för närvarande omfattar över 2000 skattekonsulter i ca 60 länder. Mer information om oss finns på www.skeppsbronskatt.se

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se


Skeppsbron Skatt är en del av Aspia


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Helena Woodcock
0733-10 95 85Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 3 september

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior skattejurist till Skeppsbron Skatts nya kontor i Göteborg