Jurek Bemanning

Senior rekryteringskonsult inom Juridik till JUREK

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för fjärde året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vårt team med ytterligare en rekryteringskonsult till vårt Malmökontor och affärsområdet Law. Du rapporterar direkt till regionchefen i Syd.

 

Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

 

 

Arbetsbeskrivning
Till Jureks Malmökontor söker vi nu en senior rekryteringskonsult till vårt affärsområde Law. I rollen ansvarar du för hela rekryteringsprocessen och i vissa uppdrag kommer du samarbeta med en researcher. Du upprättar kravprofiler, skapar annonser, genomför kvalificerade intervjuer, personlighetstester och referenstagningar. Som rekryteringskonsult har du daglig och fortlöpande kontakt med såväl kandidater som kunder. Du kommer att hantera flera rekryteringsprocesser parallellt med högt tempo och det är viktigt att leverera i tid med högsta möjliga kvalitet.

 

Våra uppdrag kommer in genom våra kundansvariga med vilka du kommer att ha ett nära samarbete. Som rekryteringskonsult kommer du tillsammans med respektive säljare följa med på kundmöten där din roll blir en mycket viktig del av arbetet, i såväl befintliga uppdrag som i det pro-aktiva arbetet specifikt emot våra kunder som kan tänkas efterfråga kandidater inom juridiken. Ni bildar ett team, hjälper och stöttar varandra samt tar hand om kunden på bästa möjliga sätt.

 

 

Vem är du?
Vi söker dig som antingen har en akademisk utbildning inom juridik samt några års arbetslivserfarenhet i rollen som jurist. Vi ser gärna i så fall att du har erfarenhet från antingen byrå eller större bolag och har en god förståelse för olika befattningar inom dessa områden. Om du inte innehar den akademiska examen kanske du är en rekryterare som är väldigt senior i ditt arbete och arbetar eller har arbetat med att tillsätta roller inom juridiken? Vidare så har du en hög ambitionsnivå och ett starkt driv och trivs att arbeta målfokuserat samt har rätt attityd och en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss.

 

För att lyckas i rollen krävs det att du har en mycket god kommunikations- och prestationsförmåga samt är prestigelös och närvarande. Du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer och en tydlig vinnarinstinkt. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lösningsorienterad, snabbtänkt och har förmågan att arbeta i en föränderlig miljö.

 

Vi ser gärna att du:

• Har stor egen drivkraft och ett långsiktigt strukturerat arbetssätt.
• Arbetar målmedvetet mot högt uppsatta mål.
• Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

 

 

Du erbjuds
Vi erbjuder en bred och utvecklande roll i en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda där du kommer ha ett tätt samarbete med vår duktiga säljorganisation. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor på en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Tjänsten är placerad på bästa läge i city -  i Gamla Hovrätten "High Court" på Malmöhusvägen där vi har vårt kontor

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Sara Lassesson på sara.lassesson@jurek.se

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Område:
Malmö
Skåne län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Sara Lassesson
sara.lassesson@jurek.se

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 20 timmar . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior rekryteringskonsult inom Juridik till JUREK