Jurek Bemanning

Senior rekryteringskonsult inom ekonomi/HR till Jurek Göteborg

urek Rekrytering & Bemanning AB erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för femte året i rad. Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vårt team med en erfaren rekryteringskonsult till vårt Göteborgskontor. Vi är idag 12 personer på kontoret, du blir en del av leverans som består av fem kollegor och du rapporterar till Regional Manager. Vill du vara med på vår framgångsrika resa i ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom juridik och ekonomi?

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som rekryteringskonsult ansvarar du för hela rekryteringsprocessen. Du upprättar kravprofiler, skapar annonser, genomför kvalificerade intervjuer, personlighetstester och referenstagningar. Som rekryteringskonsult har du daglig och fortlöpande kontakt med såväl kandidater som kunder. Du kommer att hantera flera rekryteringsprocesser parallellt och det är viktigt att leverera i tid med högsta möjliga kvalitet.

 

I dina rekryteringsprocesser ingår du i ett kundteam med en kundansvarig som säkerställer att uppdragen kommer in samt en researcher som kan bistå med search vid behov. Ni bildar ett team som hjälper och stöttar varandra och säkerställer att våra kunder och kandidater får bästa tänkbara bemötande.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknad och/eller HR. Du har arbetslivserfarenhet från branschen/liknande roll alternativt har arbetat med ekonomi, marknad eller HR på företag och har god förståelse för olika befattningar inom dessa områden.

 

Som person drivs du av att arbeta med människor, är kundorienterad och har ett starkt intresse för affärer. Du är lösningsorienterad, snabbtänkt och har förmågan att arbeta i en föränderlig miljö. Vidare tar du ansvar för ditt arbete, har hög personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Din kommunikations- och prestationsförmåga är mycket god.

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en bred rekryteringsroll i en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Du får en stimulerande arbetsmiljö med kompetenta och prestigelösa kollegor i en organisation med korta och snabba beslutsvägar.

Jurek Göteborg är en arbetsplats som utmärks av ett stort engagemang, tydliga mål och professionella kollegor som brinner för att attrahera och matcha morgondagens talanger med våra kunders behov samtidigt som vi har kul på jobbet.

 

Varmt välkommen med din ansökan via www.jurek.se redan idag!

 

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Elin Kaber
031-7128354

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 20 december . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 20 november

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior rekryteringskonsult inom ekonomi/HR till Jurek Göteborg