Jurek

Senior rekryterare till internationellt fordonsbolag

Var med och bygg en världsledande rekryteringsorganisation där du ligger i framkant när det gäller rekryteringsteknik, processer och kandidaterfarenhet i en verkligt global miljö, placerad i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående. Vänligen ansök med cv på engelska. 

 

 

Arbetsbeskrivning

Uppdraget för rekryteringsteamet är att möjliggöra framtida framgångar och tillväxt för verksamheten genom att proaktivt identifiera, matcha och välja ut de mest kvalificerade kandidaterna. Här strävar man alltid efter att leverera en utmärkt kandidatupplevelse som leder verksamheten till att bli den föredragna arbetsgivaren.

 

Som Senior Rekryterare kommer du att ha fullt ansvar för rekrytering. Du kommer att fungera som rådgivare, samarbeta med rekryteringschefer för att stödja nuvarande och framtida behov och säkerställa en full förståelse för deras rekryteringskrav. 

 

 

Vem söker vi för denna tjänst:

För att lyckas i rollen har du en högskoleutbildning inom HR eller motsvarande samt att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av rekrytering/search. Det är meriterande om du har erfarenhet av proaktivt search och har arbetat i en global miljö. Erfarenhet och certifieringar av psykometriska tester ses som meriterande. Sist men inte minst behöver du vara flytande i engelska flytande, både i tal och skrift.

 

 

Kvalifikationer:

- eftergymnasiala studier inom HR (eller motsvarande)

- minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete

- engelska i tal och skrift

 

 

Du erbjuds:

Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande uppdrag hos vår kund i Göteborg, med start 17/1, 2022 och pågår till den 31/12, 2022. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig talent manager Jessica Konjic, jessica.konjic@jurek.se.

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 11 januari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior rekryterare till internationellt fordonsbolag