Jurek

Senior Redovisningskonsult till VIEW Ledger

Har du erfarenhet som redovisningskonsult och har ett stort intresse för utveckling och digitalisering? Nu har du chansen att bli en del i vårt härliga team med engagerade medarbetare! Hos oss blir du en del av ett teknikdrivet företag som vill hjälpa våra kunder att digitalisera och effektivisera sina ekonomiprocesser. Att automatisera och förenkla så mycket som möjligt är vår grundidé. Du får totalt över 600 vassa kollegor med stor samlad kompetens inom olika expertisområden. Vi växer så att det knakar. Det senaste året har vi blivit mer än dubbelt så många, och två år i rad har vi blivit utsedda till Årets tillväxtbyrå. Nu letar vi efter dig som vill vara med och bygga VIEW Ledger Sverige!

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Senior Redovisningskonsult kommer du arbeta med en stor bredd av kunder i olika storlekar och olika branscher. Du kommer att arbeta i team med mer juniora kollegor där du är ansvarig för teamets leverans och kundrelationer. Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av:

 

• Bokslutsarbete, framtagning av årsredovisningar och deklarationer

• Upprättande av månadsbokslut och rapportering

• Rådgivning till kunder i ekonomiska frågor

• Löpande bokföring, främst kvalitetssäkring men även utförande

 

Du kommer ingå i ett team om ca 25 redovisnings- och lönekonsulter och du blir en del av en koncern med många olika spetskompetenser inom molnbaserade systemlösningar, ekonomi- och lönetjänster samt rådgivning.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av rollen som redovisningskonsult och som antingen är eller gärna blir auktoriserad. Vi ser att du arbetar självständigt med bokslut, årsredovisningar, deklarationer och rådgivning till kunder. Goda kunskaper i engelska är meriterande då vi arbetar även med internationella kunder.

 

Vi tror att du är social, samarbetsvillig och uppskattar att arbeta i team där du gärna coachar och stöttar dina kollegor. Vidare söker vi dig som är förändringsbenägen och som har ett intresse för digitalisering, automatisering och som gärna driver utveckling inom dessa frågor. För att lyckas i rollen är du kommunikativ, lösningsorienterad och har ett kundorienterat arbetssätt där du fokuserar på värdeskapande för kunder. Du har också sociala färdigheter och en servicekänsla där du har lätt för att hantera och bemöta olika typer av människor.

 

Du erbjuds

Du välkomnas in i ett team och ett företag där vi lägger stort fokus på en öppen kultur och tillit till varandra! Värdeorden Care, Commit och Create genomsyrar det vi gör mot varandra och våra kunder!

 

• Care: Vi bryr oss om varandra, våra kunder, vårt företag och samhället i stort.

• Commit: Vi är engagerade och åtar oss att skapa värde för våra kunder och för VIEW.

• Create: Vi skapar smartare sätt att arbeta och formar vår bransch för framtiden.

 

Hos oss får du möjligheten att vara med på en spännande tillväxtresa och du har stora möjligheter att själv påverka din utveckling framåt utifrån dina intressen och styrkor!

 

Om VIEW Ledger

VIEW Ledger grundades 2004 av tre bröder i Norge. Idag är VIEW Ledger en del av VIEW Group, en snabbväxande nordisk aktör inom AccounTech och BPO och en betydande aktör i Sverige. Våra drygt 600 medarbetare finns på ett 20-tal kontor i Sverige, Norge och Finland. Tillsammans levererar vi tjänster inom system, redovisning, lön och ekonomisk rådgivning. VIEW Group har idag en omsättning på cirka 500 MSEK.

 

Vi på VIEW Ledger hjälper dig att säkerställa intäkter, ha kontroll på kostnader och få en tydlig ekonomisk översikt av din verksamhet. Som leverantör av redovisningstjänster, löneservice, ekonomisk rådgivning och ekonomisystem skapar vi lösningar som hjälper dig att utveckla ditt företag. Oavsett om du vill outsourca hela eller delar av din ekonomifunktion, eller om du behöver systemstöd hjälper vi dig till en enklare arbetsvardag. Med smarta system och smidiga integrationer kan vi automatisera processer som ger dig mer tid över för din kärnverksamhet. Eftersom allt finns i molnet har du alltid tillgång till din ekonomiska information. Och har du praktiska frågor eller vill ha strategisk rådgivning hjälper våra kunniga experter gärna till. Vi brukar sammanfatta det med att vi skapar insikt och översikt – i realtid.

 

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar VIEW Ledger med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Rosenqvist på jenny.rosenqvist@jurek.se eller 076-002 69 40.

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 18 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior Redovisningskonsult till VIEW Ledger