Jurek

Senior Redovisningskonsult till relationsdrivna RSM

Vill du arbeta i en expansiv organisation med stark framåtanda och en känsla av ett gemensamt mål? RSM lever upp till de högt ställda villkoren för att certifieras som ett " Great Place to work" och utmärker sig genom sitt fokus på människan, goda relationer och stor arbetsglädje i vardagen. Du får dessutom möjlighet att påverka både din egen och företagets framtida utveckling. RSM sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Senior Redovisningskonsult jobbar du nära RSMs kunder med företag inom olika branscher med varierad storlek, både nationella och internationella bolag. Vidare ingår du i ett team om tio personer där du samarbetar med två eller flera kollegor på varje kund. Du handleder, stöttar och kvalitetssäkrar mer juniora kollegors arbete. Största delen av arbetet sker på plats hos RSM, men det förekommer även kundmöten och en del arbete ute hos kund. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Upprättande av månads-, årsbokslut och årsredovisning
  • Ansvar för moms- och arbetsgivardeklarationer
  • Upprättande av bolagsdeklarationer

 

Vem är du?

Vi söker dig med universitets- eller yrkeshögskoleutbildning inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet av att arbeta med redovisning. Du har tidigare arbetat på byrå, är van vid kundansvar och att jobba mot deadlines. Det är meriterande om du är Auktoriserad Redovisningskonsult.

Som Senior Redovisningskonsult har du hand om ett flertal kunder och agerar bollplank, varför det är viktigt att du är duktig på att bygga relationer, är affärsmässig och har ett stort engagemang. För att passa in hos oss bör du vara relationsdriven och förstå värdet av att sätta människor främst.

Vidare bör du känna dig trygg i att arbeta på engelska då RSMs kunder finns världen över. Du trivs i en roll där du ger support och service. För att lyckas i rollen ser vi även att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och värdesätter en god stämning på kontoret.

 

Du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande roll på ett företag som värdesätter goda relationer, både till varandra och till våra kunder, genom att förstå, se och lyssna på varandra. RSM jobbar aktivt med sin företagskultur och erbjuder stor arbetsglädje i vardagen. I rollen följer även möjlighet till att bli Auktoriserad Redovisningskonsult.

I den här rekryteringen samarbetar RSM med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström på tel. 073-745 06 46. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 

Om verksamheten

Med ca 41 000 medarbetare på mer än 750 kontor i 116 länder är RSM ett av världens större nätverk inom revision, skatt och rådgivning som fokuserar på medelstora företag. Det finns många goda skäl att arbeta på RSM. Härlig stämning, stimulerande arbetsuppgifter, tydlig väg till delägarskap, generösa förmåner och internationella karriärmöjligheter, bara för att nämna några.

Vad är då viktigast för dagens – och morgondagens – toppkonsulter? Att ha kul på jobbet, såklart! Vägen dit går via nöjda kunder, som i sin tur skapas av nöjda medarbetare. Därför är vårt mål att bli Sveriges Bästa Arbetsplats och vi är redan certifierade som Great Place to Work. Vi tror att du som medarbetare kommer trivas bra hos oss!

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior Redovisningskonsult till relationsdrivna RSM