Jurek

Senior redovisningskonsult till Conisco

Är du redovisningskonsult och vill ha en ny utmaning? Är du drivande, social, noggrann och strukturerad? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som redovisningskonsult hos Conisco. 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en erfaren redovisningskonsult och arbetsuppgifterna omfattar huvudsakligen:

• Löpande bokföring

• Skatt- och momshantering

• Period- och årsbokslut

• Rapportering

• Årsredovisning

• Budgetuppföljning

• Prognosarbete

• Projektrapportering

• Analyser

 

Du kommer att ta plats i ett gäng av sex sociala, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som liksom du uppskattar kombinationen av ekonomi och kundvård. Som redovisningskonsult hos oss kommer du att få jobba med kompletta redovisningsuppdrag utifrån vårt kontor i centrala Malmö.

 

Vem är du?

Du är en självgående redovisningskonsult med utbildning på högskolenivå inom ekonomi alternativt har lång erfarenhet av arbete inom ekonomi. För att axla rollen så ser vi att du har minst 3 års erfarenhet inom yrket. Vidare har du erfarenhet av boksluts- och skatteprogram samt Excel. Du har även en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser det som fördelaktigt om du är auktoriserad men det är inget krav.

 

Vi vill hitta dig som brinner för ekonomi och är noggrann och effektiv i ditt arbete. Som person är du social och service-minded med en säljande och rådgivande personlighet i dialogen med kunderna. Vidare har du lätt för att kommunicera och ser gemenskap och samarbete mellan kollegor som en självklarhet. Vi ser även att du är analytisk och skicklig på att kunna prioritera i ditt arbete.

 

Ansökan

Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Omfattning: Tillsvidareanställning, heltid

Placering: Malmö

Arbetstider: Kl 8.00-16:30 (med flextid)

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Conisco med Jurek Recruitment & Consulting. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nandie Olsson, via email nandie.olsson@jurek.se

 

Om Conisco

Conisco har sitt kontor på Minc, Anckargripsgatan 3 i Malmö. På denna arbetsplats sitter förutom Conisco även ca 25 inkubatorbolag samt ytterligare ett 60-tal andra mindre bolag. Arbetsmiljön på Minc är en kreativ miljö bestående av innovativa entreprenörsföretag.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Malmö

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 25 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior redovisningskonsult till Conisco