Jurek Bemanning

Senior Redovisningskonsult med fokus på bokslut

Redovisningsekonom för omgående start till bolag i City

Är du redovisningsekonom och vass på bokslut?

Vi söker för omgående start dig som under tre månader kan komma in och stötta vår kund i att färdigställa ett tiotal bokslut för internationella kunder. Vår kund är ett internationellt bolag med kontor mitt i City och du kommer att avlasta befintlig redovisningskonsult i dennes arbete med kunders bokslut. De arbetar med Redovisningsekonom för omgående start till bolag i City

Vem är du?

För att passa i rollen har du flera års erfarenhet från redovisning och är van med IFRS. Har du tidigare arbetat på redovisningsbyrå är detta meriterande. Som person är du självgående och initiativtagande och du trivs i högt tempo. Koncernsspråket är engelska varför du måste behärska detta mycket bra i såväl tal som skrift.


Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Kontakta Joakim Folmer-Hansen, Manager Interim på Jurek

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Joakim Folmer-Hansen
0739-87 97 22

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 17 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior Redovisningskonsult med fokus på bokslut