Jurek

Senior Redovisningskonsult

Till vår kund Bolagspartner söker vi en senior redovisningskonsult som har en avslutad YH eller högskoleutbildning inom redovisning samt några års arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Vidare har du ett glatt humör och tummar aldrig på kvalité och noggrannhet. Brinner du för ekonomi och redovisning?

 

Har du arbetat på en redovisningsbyrå kommer vi se det som meriterande. Har du goda kunskaper i bokföringsprogram och tidigare vana av att självständigt ansvara för hela processen? Är du redo för nya möjligheter?

 

Då kan det vara just dig vi söker!

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som senior redovisningskonsult kommer du självständigt ansvara för hela redovisningsprocessen gällande ett stort antal bolag som är under avveckling. Vidare kommer du:

 

• Självständigt ansvara för hela processen gällande bokslut, inkomstdeklarationer och moms för ett större antal bolag under avveckling

• Hantera och bokföra fusioner

• Avstämningar i ett större antal vilande dotterbolag samt aktiva koncernbolag

• Delaktig i utveckling av affärssystem för att automatisera processer

• Övriga redovisningsuppgifter

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har YH eller högskoleutbildning inom redovisning. Du har några års tidigare erfarenhet av redovisning, gärna från redovisningsbyrå. Du har god kunskap och förståelse för redovisning och är van att hantera hela flödet. Vidare är du självständig i bokslut och du besitter mycket goda kunskaper i både Excel och Fortnox eller annat bokföringsprogram. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har god datorvana.

 

Som person är du noggrann, strukturerad, har ett öga för detaljer, öppen, har god samarbetsförmåga och lojal. Vidare har du ett positivt förhållningssätt, ett glatt humör och är flexibel vid ändrade förutsättningar.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en tillsvidareanställning, med provanställning i sex (6) månader. Tillträde sker så snart som möjligt. Det är flexibelt med att arbeta hemifrån.

 

Hos Bolagspartner erbjuds du en spännande och utvecklande tjänst där du arbetar tillsammans med ett ambitiöst team. Du kommer få en varierande och spännande roll där du får tillgång till att arbeta med mycket breda kontaktytor inom revisionsbranschen. Vi är ett glatt gäng som alltid försöker ha kul på jobbet.

 

Vi sitter i fräscha moderna lokaler som är belägna i Lund. Bolagspartner är i en expansiv tillväxtfas där det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Du kommer att tillhöra en platt organisation med korta beslutsvägar där det finns stora möjligheter att vara med och påverka bolagets resa framåt.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Thorstensson på tel 073-980 69 27 eller karin.thorstensson@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Bolagspartner har arbetat med bolagstjänster sedan 2010 och är idag Sveriges ledande leverantör inom snabbavveckling av aktiebolag. Varje år avvecklar vi tusentals bolag, stora som små. Vi har vår bas i Lund men jobbar med företag över hela landet. Våra kunder är främst redovisnings- och revisionsbyråer men även företagarna själva. Läs mer om snabbavveckling på www.bolagspartner.se.

 

Område: Lund

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Lund . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior Redovisningskonsult