Jurek Bemanning

Senior redovisningsekonom till globalt företag i city

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu efter en senior redovisningsekonom med erfarenhet av koncernredovisning och projektredovisning. Vår kund är ett svenskt bolag som hjälper svenska företag att öka sin globala försäljning och internationella företag att investera och expandera i Sverige. Tjänsten är beläget i centrala Stockholm och företaget har kontor världen över.

Du kommer att vara en del av en större ekonomifunktion och rapportera direkt till ekonomichefen.

Rollens fokusområde är konsolidering av 8–9 bolag per varje månad. Resterande del kommer framförallt vara att göra månadsbokslut och ansvara för årsredovisning samt även andra förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Du kommer även vara ställföreträdande för ekonomichefen i redovisnings- och löneadministrativa frågor.

Arbetsuppgifter omfattar bland annat:

  • Koncernkonsolidering inkl koncernmellanhavande
  • Löpande bokföring – centralt
  • Kontrollering i bokslutsprocessen
  • Löpande bokföring inkl cash reports för utlandsverksamheten
  • Balansavstämningar
  • Anläggningsregister/avskrivningar
  • Reserveringar/periodiseringar
  • Support/information till kontoren i diverse redovisningsfrågor

Vem är du?
Du har en kandidatexamen eller motsvarande inom ekonomi. Vi ser gärna att du har arbetat i internationell verksamhet med 7-10 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Då rollen förutsätter goda kontakter med många människor både i och utanför Sverige bör du vara kommunikativ och social som person. Det är att krav att du känner dig bekväm med såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen bör du vara noggrann, strukturerad, proaktiv och lösningsorienterad. Du är drivande och gillar att vara delaktig i utveckling av rutiner och processer.

Du erbjuds
Tjänsten är ett konsultuppdrag och förväntas starta omgående fram till augusti/september under en pågående rekrytering. Du erbjuds en utvecklande och bred roll på ett spännande företag med många internationella kontaktytor. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Petronella Wilse på petronella.wilse@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Lön:
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
Intervjuer sker löpande.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 16 juni . Arbetsort : Hela landet


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior redovisningsekonom till globalt företag i city